50 MUST HAVE Android aplikácie: Moon+ Reader (46.časť)

Seriál 50 MUST HAVE Android aplikácie sme vytvorili preto, aby sme vám priniesli informácie o najobľúbenejších aplikáciách našej redakcie. Ide o tituly, ktoré používame denne a v jednotlivých kategóriách by sme ich uprednostnili pred inými. 46. časť tohto seriálu venujeme aplikácii Moon+ Reader.

V seriáli 50 MUST HAVE Android aplikácie sme vám predstavili už tieto tituly:

Čo je Moon+ Reader?

Aplikácia s názvom Moon+ Reader je čítačkou elektronických kníh, ktorú si môžete nainštalovať do svojho Android zariadenia bezplatne. Získate tím veľmi pekne spracované prostredie doplnené o zaujímavé funkcie, ktoré určite oceníte pri čítaní elektronických publikácií. Tie v aplikácii môžete otvoriť vo formáte epub, mobi, chm, cbr, cbz, umd, fb2, txt, html, rar, zip alebo OPDS. 

Pokročilé funkcie

Moon+ Reader ponúka niekoľko vynikajúcich funkcií pre prácu s textom. Či už ide o zmenu veľkosti, typu písma alebo jeho ďalšie funkcie, všetko je dostupné takmer ihneď a pre všetky typy publikácií, ktoré v tomto titule otvoríte. Výhodou je tiež prostredie, ktoré si môžete upraviť podľa svojich predstáv a ovládanie gestami, ktoré je v aplikácii hlboko integrované.

K ďalším praktickým funkciám patrí inteligentné otáčanie strán, možnosť využitia multimediálneho formátu EPUB3 či menu kompletne v slovenčine. Ak to s čítaním elektronických kníh myslíte vážne, odporúčame vám zakúpiť plnú verziu aplikácie za 5,30 eur, ktorá ponúka niekoľko ďalších vymožeností ako text-to-speech, prostredie bez reklám, podporu pre PDF, ovládanie cez hands-free či možnosť zálohy a obnovy dát.

Hodnotenie | Moon+ Reader

Aplikácia Moon+ Reader je rozhodne jedným z najprepracovanejších titulov pre čítanie elektronických kníh na Androide. Ponúka výborne spracované prostredie a praktické funkcie, menšou nevýhodou je drahšia platená verzia aplikácie. Aj napriek tomu si ale myslíme, že sa vám oplatí jednorázovo zaplatiť za takto prepracovanú aplikáciu. Alternatívami sú aplikácie Aldiko Book Reader alebo PocketBook.

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: 4,99 €
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: 4,99 €
Disqus Comments Loading...