Recenzie

Publikované DnesNapísal Fero Chovaňákv kategórii Recenzie0

Neffos X1 Max: Smartfón, ktorý sa neda zahanbiť | RECENZIA

Neffos X1 Max je priemerný smartfón, ktorý by vás mohol zaujať viacerými vlastnosťami a najmä cenou. Prečítajte si našu recenziu.Čitať ďalej

Publikované september 17, 2017Napísal Matúš Kapustav kategórii Recenzie2

Samsung U Flex: Štýlové a praktické Bluetooth slúchadlá | RECENZIA

Slúchadlá Samsung U Flex na prvý pohľad nijako nevytŕčajú z radu, no nenašli sme na nich takmer žiadne nedostatky a v mnohých smeroch nás prekvapili.Čitať ďalej

Publikované september 16, 2017Napísal Matúš Kapustav kategórii Recenzie4

Nokia 5: Štýlový návrat legendy | RECENZIA + VIDEO

Nokia 5 je zástupcom znovuzrodenej značky telefónov, ktorú teraz zastrešuje výrobca HMD. Ten prináša vlastný pohľad na to, ako by mal smartfón vyzerať.Čitať ďalej

Publikované september 13, 2017Napísal Slavo Dzuričkov kategórii Recenzie5

Neffos X1: Prvotina z dielne spoločnosti TP-Link | RECENZIA

Smartfón Neffos X1 je modelom novej značky, ktorú vytvorila spoločnosť TP-Link. V našej recenzii sa dozviete plusy a mínusy tohto smartfónu.Čitať ďalej

Publikované september 3, 2017Napísal Slavo Dzuričkov kategórii Recenzie2

Samsung Galaxy J3 2017: Nenadchne výbavou ani cenou│RECENZIA

Najnižšia rada Samsungu obsahuje aj model Samsung Galaxy J3 2017. V našej recenzii vám prinášame klady a zápory tohto smartfónu.Čitať ďalej

Publikované august 29, 2017Napísal Alžbeta Harry Gavendováv kategórii Recenzie6

Nokia 3 – Na začiatok stačí | RECENZIA + VIDEO

Jedným zo základných smartfónov v novej vlneNokií je Nokia 3. Čím môže tento telefón zaujať? To už sa dozviete v recenzii.Čitať ďalej

Publikované august 16, 2017Napísal Matúš Kapustav kategórii Recenzie1

Creative MUVO 1c: Prakticky dokonalý Bluetooth reproduktor | RECENZIA

Ak hľadáte Bluetooth reproduktor, ktorý je malý, ľahký, lacný, ale zároveň hrá veľmi dobre a ešte je aj vodotestný, Creative MUVO 1c je presne pre vás.Čitať ďalej

Publikované august 13, 2017Napísal Fero Chovaňákv kategórii Recenzie26

OnePlus 5: Výhodný Číňan s chybami | RECENZIA

OnePlus od svojho založenia prešiel dlhú cestu, počas ktorej sme boli svedkami jeho postupného vzostupu. Dôkazom toho je aj OnePlus 5, ktorý opäť konkuruje najlepším.Čitať ďalej

Publikované august 11, 2017Napísal Ondrej Ličkov kategórii Recenzie7

Peugeot 3008: Európske auto roka 2017 | TEST

Vďaka zvýšenému podvozku, mohutnému oplastovaniu a praktickým jazdným vlastnostiam ponúka Peugeot 3008 pohodlnú jazdu v akomkoľvek prostredí.Čitať ďalej

Publikované august 8, 2017Napísal Matúš Kapustav kategórii Recenzie10

Motorola Moto Z2 Play: Nová generácia, nové pravidlá | RECENZIA

Motorola Moto Z2 Play je jedným z najočakávanejších smartfónov tohto roku a hoci od predchodcu sa v mnohých smeroch výrazne líši, ide o skvelý telefón.Čitať ďalej

Publikované júl 30, 2017Napísal Fero Chovaňákv kategórii Recenzie31

OnePlus 5: Testujeme novinku od OnePlus + UNBOXING

Do naších rúk sa nám dostal najnovší "zabiják" vlajkových lodí od spoločnosti OnePlus. Nová generácia vlajkovej lode nesie označenie OnePlus 5.Čitať ďalej

Publikované júl 27, 2017Napísal Matúš Kapustav kategórii Android telefóny, Recenzie3

Moto Z2 Play: Testujeme novinku, pýtajte sa + UNBOXING video

Spoločnosť Lenovo iba pred pár chvíľami predstavila na Slovensku novinku Moto Z2 Play, ktorá zaujme dizajnom a výbavou a my ju už testujeme v redakcii.Čitať ďalej
banner