Recenzie

Samsung-Galaxy-A3-2017-9

Publikované február 17, 2017Napísal Ondrej Ličkov kategórii Recenzie3

Samsung Galaxy A3 2017: Smartfón s masovým potenciálom | RECENZIA

Samsung Galaxy A3 2017 je šikovný Android smartfón so slušnou výdržou a naozaj nadštandardnou konštrukciou. Má však aj svoje nedostatky.Čitať ďalej
ADATA A10050QC recenzia-2 copy

Publikované február 16, 2017Napísal Fero Chovaňákv kategórii Recenzie8

ADATA A10050QC: Powerbanka s USB C a Quick Charge 3.0 | RECENZIA

Záložná batéria od ADATA sa vydarila a jej používanie sme si obľúbili nielen pre bohatú konektorovú výbavu, ale aj podporu rýchelho nabíjania Quick Charge.Čitať ďalej
Lenovo Yoga Tab 3 Plus-14

Publikované február 15, 2017Napísal Fero Chovaňákv kategórii Recenzie0

Lenovo Yoga Tab 3 Plus: Osvedčená kvalita | RECENZIA

Lenovo Yoga Tab 3 Plus sa nenaháňa za titulmi najľahší alebo najtenší tablet. Namiesto toho stavil na praktickosť, ktorá je jednou z jeho hlavných výhod.Čitať ďalej
kodak-ektra-3-copy

Publikované február 13, 2017Napísal Fero Chovaňákv kategórii Recenzie5

Kodak Ektra: Fotomobil, ktorý sa vymyká štandardom | RECENZIA

V redakcii sme testovali netradičný smartfón od spoločnosti Kodak, ktorá je známa najmä pre svoje legendárne fotoaparáty. Práve Kodak Ektra […]Čitať ďalej
Samsung-Galaxy-A5-2017-1

Publikované február 10, 2017Napísal Ondrej Ličkov kategórii Recenzie10

Samsung Galaxy A5 2017: Nová definícia strednej triedy | RECENZIA

Samsung Galaxy A5 2017 zmenil definíciu strednej triedy v portfóliu výrobcu Samsung. Prečítajte si, ako ho hodnotíme po niekoľkých dňoch používania.Čitať ďalej
Google Pixel recenzia cover

Publikované február 7, 2017Napísal Matúš Kapustav kategórii Recenzie6

Google Pixel: Používateľský zážitok nadovšetko | RECENZIA

Do našej redakcie konečne dorazil smartfón Google Pixel, ktorý bol jedným z najzaujímavejších telefónov minulého roku a ktorý rozhodne zaujal.Čitať ďalej
Acer-Liquid-Z6-Plus-recenzia-10

Publikované február 3, 2017Napísal Ondrej Ličkov kategórii Recenzie0

Acer Liquid Z6 Plus – štýlový pokus o atak konkurencie | RECENZIA

Najnovší smartfón Acer Liquid Z6 Plus naznačuje, akým smerom sa chce Acer v budúcnosti vydať. Prečítajte si, ako ho hodnotíme a čo nám na ňom vadilo.Čitať ďalej
Moto_M_videorecenzia_podcast_

Publikované február 1, 2017Napísal Alžbeta Harry Gavendováv kategórii Recenzie, Video0

Moto M: Keď príde luxus do strednej triedy | VIDEOrecenzia, podcast

Náš rozhovor o smartfóne Moto M si môžete vypočuť na Soundcloude, alebo pozrieť na Youtube, kde je navyše aj niekoľko detailných záberov či ukážok systému a fotografií.Čitať ďalej
Moto M recenzia cover

Publikované január 29, 2017Napísal Matúš Kapustav kategórii Recenzie6

Moto M: Keď príde luxus do strednej triedy | RECENZIA

Moto M je zaujímavý smartfón od spoločnosti Lenovo, ktorý neohúri svojim výkonom, no zaujme naozaj luxusným dizajnom a veľmi dobrou cenovkou.Čitať ďalej
Glukomer-2

Publikované január 26, 2017Napísal Fero Chovaňákv kategórii Recenzie0

Môj Glukomer od Orangeu: Meranie hladiny cukru smartfónom | TEST

Glukomer od Orangeu je vítanou pomôckou pre všetkých diabetikov, ktorí si chcú uľahčiť každodennú rutinu pri sledovaní hladiny cukru v krvi.Čitať ďalej
Google Pixel testujeme cover

Publikované január 24, 2017Napísal Matúš Kapustav kategórii Recenzie22

Google Pixel: Testujeme prvý Google smartfón, pýtajte sa!

Do redakcie nám dorazil neskorý vianočný darček, a tak sa teraz môžete pýtať na všetko, čo vás zaujíma ohľadne smartfónu Google Pixel.Čitať ďalej
Archos 50 Saphir recenzia10 copy

Publikované január 19, 2017Napísal Fero Chovaňákv kategórii Recenzie3

Archos 50 Saphir: S dôrazom na odolnosť | RECENZIA

Francúzsky výrobca prichádza so smartfónom, pri ktorom by pozornosť mali zbystriť najmä ľudia pohybujúci sa v teréne a v náročných podmienkach.Čitať ďalej
banner