Najčítanejšie recenzie za rok 2020 na MôjAndroid.sk

Rok 2020 je už takmer za nami. A preto je čas bilancovať. V tomto roku sme vám priniesli vyše 70 recenzií smartfónov a testov príslušenstva, ktoré so smartfónmi súvisí. V tomto článku sa pozrieme práve na 10 recenzií, ktoré sa vám, našim čitateľom páčili najviac.

Android Auto: Recenzia + návod

Téme Android Auto sa na našom webe podrobne venujeme. V roku 2020 sa najčítanejšou recenziou stala práve tá, ktorá popisuje túto užitočnú službu. V článku nájdete všetko, čo ohľadom Android Auto potrebujete vedieť. Taktiež sme si pre vás pripravili návod inštalácie a množstvo užitočných tipov.

Viac informácií o téme Android Auto:

Recenzia Samsung Galaxy A51

Tento model sa pravidelne umiestňuje na popredných priečkach predajov u našich operátorov, čo potvrdzuje obľúbenosť strednej triedy smartfónov na Slovensku. Zaujme pekným 6,5″ Super AMOLED displejom, 4000 mAh batériou a fotoaparátom s rozlíšením 48 megapixelov.

Viac o smartfóne Samsung Galaxy A51:

 

Recenzia Redmi Note 9 Pro

Smartfón strednej triedy so silnou 5020 mAh batériou a 6,67″ FullHD+ displejom. Zaujme tiež štvoricou fotoaparátov na zadnej strane, z ktorých zaujme najmä hlavný 64 MP snímač. Za zmienku stojí aj rýchle káblové nabíjanie s výkonom 30 W.

Viac o smartfóne Redmi Note 9 Pro:

 

Recenzia Xiaomi Mi 10T Pro 5G

Smartfón s parametrami vlajkovej lode za atraktívnu cenu. Láka najmä na displej s obnovovacou frekvenciou až 144 Hz a skvelý výkon, ktorý zabezpečuje procesor Qualcomm Snapdragon 865. Poteší aj 5000 mAh batéria a fotoaparát s rozlíšením 108 megapixelov rozhodne zaujme.

Viac o smartfóne Xiaomi Mi 10T Pro 5G:

 

Recenzia Samsung Galaxy A71

Samsung Galaxy A71 patrí do vyššej strednej triedy výrobcu a jeho majitelia sa môžu tešiť na 3 veľké systémové aktualizácie. Medzi jeho hlavné prednosti patrí veľký 6,7″ Super AMOLED displej, 4500 mAh batéria a 64 megapixelový fotoaparát.

Viac o smartfóne Samsung Galaxy A71:

 

Recenzia Samsung Galaxy A41

Cenovo dostupný smartfón strednej triedy s pekným Super AMOLED FullHD+ displejom a 3500 mAh batériou. O výkon sa stará procesor MediaTek Helio P64 v kombinácii so 4 GB RAM. Hlavný fotoaparát má rozlíšenie 48 megapixelov a kapacita rozšíriteľného úložiska je 64 GB.

Viac o smartfóne Samsung Galaxy A41:

 

Recenzia Samsung Galaxy S20+

Vlajková loď pre rok 2020 sa rozhodne má čím pochváliť. Napríklad 120 Hz Super AMOLED displejom s QHD+ rozlíšením a miernym zaoblením po bokoch. Ponúka skvelé fotoaparáty, vodoodolnosť, kvalitnú sklenenú konštrukciu, stereo reproduktory či reverzné bezdrôtové nabíjanie.

Viac o smartfóne Samsung Galaxy S20+:

 

Recenzia Huawei P30 Lite

Obľúbený minuloročný model strednej triedy sa tešil úspechu aj v tomto roku. Naši operátori ho majú stále v ponuke a patrí medzi najpredávanejšie. Pochváliť sa môže výbornou cenou, 48 MP fotoaparátom a vďaka 6,15″ FHD+ displeju aj relatívne kompaktným telom.

Viac o smartfóne Huawei P30 Lite:

 

Recenzia Samsung Galaxy A21s

Lacný model, ktorého najväčšou prednosťou je silná batéria s kapacitou 5000 mAh. Ponúka 6,5″ HD+ displej a o výkon sa stará procesor Exynos 850. Hlavný fotoaparát ponúka rozlíšenie 48 megapixelov a nechýba ani atraktívny ultra-širokouhlý snímač.

 

Disqus Comments Loading...