MojAndroid

Druhý mesiac tohto roka patril na MojAndroid.sk už tradične aj recenziám. V mesiaci február sme vám ich priniesli presne 13 a nechýbali medzi nimi ani veľké novinky, ako napríklad LG G Flex 2 alebo Samsung Galaxy Note Edge. Okrem nich sme vám ale priniesli aj dlhodobé skúsenosti z používania Sony Xperie Z3 a Samsungu Galaxy S5.

Smartfóny

Samsung Galaxy Note Edge: Závan budúcnosti – Ak chcete niečo nové, extravagantné a nevadí vám priplatiť si nejaké to euro navyše, tak potom je Note Edge tým najlepším, čo si môžete momentálne kúpiť.

Samsung Galaxy Note Edge-4-titulka


LG G Flex 2: Vylepšenia v každom smere – LG tento rok na smartfóne G Flex 2 vylepšil viacero nedostatkov predchodcu. Ide pritom o prvý smartfón s výkonným procesorom Snapdragon 810.

LG G Flex 2-prve dojmy-12-2cover


Lenovo S90 – zakladá si na dizajne a materiáloch – Má kvalitnú konštrukciu, prepracovanú nadstavbu a dobré fotoaparáty. Podobá sa na iPhone, ale to ho odlišuje. Otestovali sme Lenovo S90.

Lenovo-S90-foto-16


Lenovo P70: Maratónec so 4000 mAh batériou – Lenovo P70 je dnes na našom trhu jeden z mála smartfónov, ktorý vo svojej výbave ponúka 4000 mAh batériu, no to nie je jeho jediné pozitívum.

Lenovo P70 recenzia-10


Prestigio MultiPhone 5550  DUO – Predsudky voči lacným smartfónom by sme v roku 2015 už mohli konečne hodiť za hlavu a uznať, že aj zariadenia za 150 eur môžu splniť aj náročné očakávania.

Prestigio MultiPhone PSP5500DUO recenzia-4


HTC Desire 820 – takto sa robí stredná trieda – HTC Desire 820 je nástupcom výborného modelu Desire 816 v tom pravom zmysle slova a stavia na všetkých prednostiach, ktoré ponúkol jeho predchodca.

HTC-Desire-820-1


HTC Desire 620 – dôstojný zástupca strednej triedy – Smartfón HTC Desire 620 je zástupcom strednej triedy. Poteší prepracovaným systémom a dobrou výdržou batérie, sklame však rozmermi a fotoaparátom.

htc-desire-620-foto-13


myPhone Cube – šedá myš z Poľska – Zariadenie myPhone Cube je zaujímavé riešenie pre nenáročných užívateľov, ktorých osloví najmä svojou dostupnosťou.

MyPhone-cube-recenzia-7


Príslušenstvo

Creative Woof 2 – druhá generácia prenosného BT reproduktoru – Otestovali sme šikovný prenosný Bluetooth reproduktor Creative Woof 2. Ide o druhú generáciu šikovného zariadenia s dobrou konštrukciou a kvalitou zvuku.

creative-woof-2-1


Tractive MOTION: Sledujte aktivitu svojho domáceho miláčika – Vyskúšali sme šikovný tracker Tractive MOTION, ktorý jje určený pre sledovanie aktivity svojho psa, mačky alebo iného domáceho miláčika.

tractive


INÉ

PocketBook Aqua – prvá vodeodolná čítačka – PocketBook Aqua je prvá vodeodolná čítačka s e-ink technológiou displeja, ktorá by mohla zaujať viacerých záujemcov o elektronickú čítačku.

DSC7998.Still003


DLHODOBÉ SKÚSENOSTI

DLHODOBÉ SKÚSENOSTI | Samsung Galaxy S5 – Už viac ako pol roka používam denne Android smartfón Samsung Galaxy S5. Rozhodol som sa preto, že napíšem moje dlhodobé skúsenosti z jeho používania.

samsung-galaxy-s5-dlhodobe-skusenosti-6


DLHODOBÉ SKÚSENOSTI | Sony Xperia Z3 – V ďalšej časti našich dlhodobých skúsenosti sa s vami podelíme o skúsenosti z používania smartfónu Sony Xperia Z3.

Sony-Xperia-Z3-dlhodobe-skusenosti-4


VIDEO

UNBOXING | Lenovo P70: Testujeme smartfón so 4000 mAh batériou – Lenovo P70 je smartfónom, ktorý uspokojí aj tých najnáročnejších používateľov, ktorí od svojho smartfónu vyžadujú čo najdlhší chod na batériu.

UNBOXING | Lenovo Vibe Z2 – pýtajte sa, čo vás zaujíma! – Lenovo Vibe Z2 ponúka všetko, na čo si spomeniete – dobrý výkon, pekný vzhľad aj príjemnú cenovku. Pýtajte sa na všetko, čo vás zaujíma.

VIDEOrecenzia | Lenovo P70 – Prinášame vám videorecenziu nami nedávno testovaného Lenova P70. Ide o smartfón s veľkou 4000 mAh batériou.

15.3.2015

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+