TOP Android témy za posledných 7 dní | 31. týždeň 2017

Svet mobilných technológií je extrémne dynamický. Novinky pribúdajú každý deň a z týždňa na týždeň sa toho môže zmeniť skutočne veľmi veľa. Ak nemáte čas sledovať novinky každý deň, máme pre vás riešenie. Náš výber TOP Android tém za posledných 7 dní vám prinesie stručný prehľad toho najdôležitejšieho, o čom sme vás za posledný týždeň informovali na našom webe.

Správy

Služby Google Play sú prvou aplikáciou s 5 miliardami stiahnutí: Aplikácia Google Play Services ako prvá získala v obchode Play odznak s 5 miliardami stiahnutí. Je to síce veľký úspech, no v skutočnosti nejde o úplne klasickú aplikáciu…

Havajská metropola začne pokutovať chodcov, ktorí SMS-kujú: Situácia na Havaji zašla až tak ďaleko, že úrady museli zakročiť. Od októbra budú pokutovať chodcov, ktorí pri prechode cez cestu pozerajú do telefónu či iného zariadenia. Občania sa búria.

Dymiaci smartfón na palube lietadla Sri Lankan Airlines spôsobil chaos: Posádka lietadla spoločnosti Sri Lankan Airlines mala skutočne rušný let. Malý dym z batožiny sa takmer zmenil na skutočný požiar, no pohotová reakcia posádky predišla nešťastiu. Príčinou bola batéria v smartfóne.

Na Android prichádza indikátor batérie v Bluetooth príslušenstve: Parádna funkcia, ktorá vám na telefóne ukáže zostávajúcu batériu vo vašom Bluetooth príslušenstve, by už čoskoro mala byť súčasťou čistého systému Android.

Bývalý viceprezident Google radí: Ak chcete fotiť smartfónom, iPhone je jediná voľba: Vic Gundotra dlho zastával popredné pozície v spoločnosti Google a vraj sa teda do problematiky rozumie. Posúďte sami.

Motorola Moto G5S a Moto G5S Plus oficiálne predstavené: Lenovo predstavilo vylepšené verzie smartfónov z radu Moto G5. Jeden z nich dokonca prináša duálny fotoaparát.

Samsung je naďalej najväčším výrobcom smartfónov, najviac rástli Číňania [Q2/2017]: Obrovský pokrok spravili Xiaomi aj Oppo, Huawei už takmer predbehol Apple.

POLÍCIA varuje: Nenechajte sa okradnúť podvodnou stránkou “Výherný deň” na Facebooku: Polícia musela vydať varovanie pred podvodnou stránkou, ktorá sa snaží okrádať ľudí na Facebooku.

Xiaomi nie sú iba mobily. Stal sa jednotkou v ďalšom prestížnom segmente: Spoločnosť Xiaomi úraduje už aj v kategórii nositeľných zariadení.

Samsung predstavil nadupanú vyklápačku pre náročných nostalgikov: Vyklápacie telefóny ešte nevymreli a ten od Samsungu dokonca ponúka solídnu výbavu.

Dopad regulácie cien v roamingu: Surfujeme a telefonujeme viac, zhodli sa operátori: Nové roamingové pravidlá Slovákom vyhovujú.

Testy a výbery

Toto sú najlepšie smartfóny Samsung so zahnutým displejom: Zahnutý displej prešiel z podoby experimentálnej funkcie do každodennej a praktickej súčasti smartfónov a priekopníkom v tomto smere je spoločnosť Samsung.

Toto sú najlepšie vodeodolné smartfóny Samsung na našom trhu: Leto je pre mnohých z nás spojené s vodou a Samsung má šikovné riešenie, ako sa pri vode neobávať o váš smartfón.

Toto sú tie najlepšie Android fotomobily na našom trhu: Hľadáte telefón so špičkovým fotoaparátom? Toto sú tie najlepšie, ktoré u nás môžete kúpiť.

Témy a návody

Ako vypnúť automatické prehrávanie videí na internete? | NÁVOD: Automatické spúšťanie videí je nová metóda marketérov, ktorí nás takto chcú zaujať na internete. Neplatí to pritom iba o Facebooku, automatické prehrávanie videí nájdeme aj inde na internete. Tento návod vám prezradí, ako ľahko vypnúť automatické prehrávanie internetu na všetkých stránkach.

5 vecí, ktoré by ste mali spraviť po prvom spustení nového smartfónu: Po prvom spustení telefónu nás láka používať ho a testovať jeho fičúry. Ak ale spravíte týchto päť nastavení ešte pred tým, používanie telefónu bude oveľa jednoduchšie.

Ostatné

Smart Poisťovňa 2017: Vyberte najlepšiu poisťovňu a vyhrajte Huawei P10 a ďalšie ceny: Chcete vyhrať smartfón iba za pár klikov a pomôcť nám pritom vybrať najlepšiu Smart Poisťovňu na trhu? Stačí sa zapojiť do hlasovania.

Disqus Comments Loading...