MojAndroid

51. týždeň vo svete mobilných technológií a Androidu je za nami a my vám prinášame tradičné zhrnutie najzaujímavejších noviniek a udalostí z nášho portálu. Do štedrého dňa nám ostáva už len niekoľko dní a preto je ten najlepší čas zapojiť sa do Vianočnej súťaže s Agemom, kde si čitatelia môžu vybrať darček v podobe Android smartfónu alebo tabletu podľa vlastného uváženia. Šťastného výhercu vyžrebujeme na Štedrý deň 24.12.2014, v rovnaký deň zverejníme jeho meno na stránke MojAndroid.sk. Zapojiť sa môžete na adrese www.AndroidVianoce.sk. Želáme vám veľa šťastia. Nezabudnite ani na našu sériu článkou Android Vianoce 2014, v ktorom vyberáme zaujímavé tipy na darčeky. Všetky články nájdete pod tagom Android Vianoce 2014.

V uplynulom týždni sme si pre vás taktiež pripravili ďalšie časti už tradičných seriálov TOP Android hry týždňaTOP Android aplikácie týždňa50 MUST HAVE Android aplikácie a ďalšie. Priniesli sme vám aj recenziu na šikovný smartfón Honor 3CLenovo Yoga Tablet 2 ProAsus ZenFone 5 a testujeme vlajkovú loďMeizu MX4. Prajeme príjemné nedeľné čítanie.

MôjAndroid.sk súťaže, návody, tipy. Magazín a iné

Android_vianoce1 cover

Recenzie

Meizu MX4-recenzia-1

10 najčítanejších noviniek

cyanogen mod 12

21.12.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+