Veľký sprievodca výberom technologických vianočných darčekov

Bolo to len nedávno, kedy sme chodili po meste, lese či dedine takmer vyzlečení, Slnko pieklo a bolo nám teplo. Teraz je však situácia iná, snehu nám pribúda, teploty klesli a toto počasie značí príchod najkrajších sviatkov roka, Vianoc. Tie už pomaly klopú na dvere a čas na nákup darčekov a kráti. Ešte stále neviete, čo kúpiť svojim deťom, mame, manželovi či svokre? Z tohto zoznamu technologických vianočných darčekov si určite vyberie každý.

Darčeky pre pasívneho športovca

4K televízor s uhlopriečkou 108 cm od LG

Každý správny chlap si rád pozrie futbal na poriadnom televízore, ideálne s čo najväčšou uhlopriečkou a 4K rozlíšením. Darčekom v podobe nového televízora nepotešíte len hlavu rodiny, ale aj manželku či deti, keďže aj oni si radi pozrú telenovelu či nejaké rozprávky. 4K televízor s uhlopriečkou za menej ako 350 eur sa určite môže hodiť.

Kúpiť 4K televízor od LG s uhlopriečkou 108 cm za 349 eur

Univerzálny diaľkový ovládač

Keď už máte ten televízor, zíde sa aj ovládač, ktorým dokážete ovládať nielen jeden televízor, ale niekoľko. Okrem nich samozrejme môžete ovládať aj iné elektronické zariadenia, napríklad reproduktory, satelit či domáce kino. Takýto užitočný pomocník sa zíde v každej domácnosti.

Kúpiť univerzálny diaľkový ovládač za 15,99 eur

5.1 reproduktory Logitech Z906

Ku kvalitnému sledovaniu športu sú potrebné aj kvalitné reproduktory, aby ste si užili nielen obraz, ale aj zvuk. Tieto reproduktory si už dlhodobo držia svoju cenu, za ktorú dostanete kvalitu. Výborný výkon, silný subwoofer a kvalitné satelity zabezpečia naozaj skvelý hudobný zážitok.

Kúpiť reproduktory Logitech Z906 za 299 eur

Darčeky pre automobilového nadšenca

GPS navigácia Garmin

GPS navigácia Garmin Drive 51 vás zavedie do cieľa vašej jazdy v bezpečí s upozorneniami o situácii na cestách. Varovania vás upozornia na ostré zákruty, zmeny rýchlosti, železničné priecestia či prechod divej zveri. Jednoduchá GPS navigácia má 5-palcový displej s duálnou orientáciou. Predinštalovaná je detailná mapa Európy s doživotnou aktualizáciou máp.

Kúpiť navigáciu Garmin za 159 eur

Univerzálny držiak do auta

S týmto univerzálnym stojanom bude jazda v aute oveľa komfortnejšia. Možno ho pripevniť buď na sklo, alebo na prístrojovú dosku automobilu. Jednoducho si nastavíte vyhovujúci uhol, a máte tak mobilný telefón stále na očiach.

Kúpiť univerzálny držiak do auta za 17,99 eur

Držiak na telefón s bezdrôtovým nabíjaním

Existuje veľké množstvo držiakov na telefón do auta. Ak využívate navigáciu pomocou vášho smartfónu, pravdepodobne nechýba ani vo vašom automobile. Náš tip nie je len štandardným držiakom. Okrem tejto hlavnej úlohy však dokáže vaše zariadenie aj bezdrôtovo nabiť.

Kúpiť držiak na telefón s bezdrôtovým nabíjaním za 54,99 eur

TrueCam A7s

Kvalitná kamera do auta sa vždy zíde. Nikdy neviete čo sa môže stať a ako vám taká kamera môže pomôcť dokázať napríklad vašu nevinu pri havárii. TrueCam A7s ponúka nahrávanie veľmi kvalitného videa v rozlíšení FullHD pri 45 snímkoch za sekundu.

Kúpiť kameru TrueCam A7S za 149 eur

FM vysielač

Pre bezpečnejšie telefonovanie v aute či počúvanie hudby môže dobre poslúžiť FM vysielač. Jeho zapojenie je jednoduché a intuitívne. Nechýba podpora USB či pamäťových kariet microSD a podpora A2DP streamovania.

Kúpiť FM vysielač do auta za 24,99 eur

Autonabíjačka REMAX

Keď si potrebujete rýchlo dobiť svoj telefón v aute, autonabíjačka sa môže určite hodiť.

Kúpiť autonabíjačku REMAX za 5,99 eur

Darčeky pre outdoorového nadšenca

Smart hodinky Garmin Fénix 3

Garmin Fénix 3 Sapphire HR Performer sú športové hodinky, ktoré Vás očaria nielen svojim technickým vybavením, ale rovnako aj vizuálnym spracovaním. Sú skvelou voľbou pre náročných športovcov, ktorí preferujú pohyb na čerstvom vzduchu. Spolu s nimi možno sledovať denné aktivity, nastaviť si cieľový počet krokov či analyzovať dosiahnuté výsledky.

Kúpiť Garmin Fénix 3 za 619 eur

Xiaomi Mi Band 3

Jednoduchý smart náramok, ktorý dokáže odmerať tep, počítať vaše kroky či merať spánok. Jeho najväčšou výhodou je hlavne výdrž, ktorá sa pohybuje na úrovni okolo jedného mesiaca.

Kúpiť Xiaomi Mi Band 3 za 34,90 eur

Cat S61

Cat S61 je najvybavenejším odolným smartfónom súčasnosti. Okrem zvýšenej odolnosti voči pádom, prachu či vode sa môžete tešiť na laserový merač vzdialenosti, termokameru či merač kvality ovzdušia.

CAT B30

Jednoduchý telefón, ktorý sa skvelo hodí do terénu. Neobsahuje síce dotykový displej a ani najnovšie funkcie či skvelý fotoaprát, avšak pri zariadeniach tohto typu nie sú tieto vlastnosti prioritou. Dôležitá je odolnosť a výdrž batérie. V týchto aspektoch vás CAT B30 určite nesklame.

Kúpiť CAT B30 za 74 eur

Tento článok je rozdelený na niekoľko častí: 


Tento článok je rozdelený na niekoľko častí: 

Darčeky pre náročného androiďáka

Huawei Mate 20 Pro

Jeden z najlepších smartfónov súčasnosti, ktorý kladie dôraz hlavne na fotografické vlastnosti. Na zadnej strane sa nachádzajú až 3 objektívy fotoaparátu. Exceluje hlavne snímkami v horších svetelných podmienkach, kde necháva konkurenciu za sebou.

Samsung Galaxy Note 9

Najvšestrannejší smartfón súčasnosti. Nechýba mu kvalitný displej bez výrezu, vyniakjúce spracovanie, 3,5 mm jack a ani obrovský výkon. Nie je mu cudza ani vodeodolnosť, obsahuje kvalitný fotoaparát a čerešničkou na torte je dotykové pero S Pen, ktoré vie so smartfónom komunikovať aj prostredníctvom technológie bluetooth.

Asus ROG Phone

Výkonný herný smartfón, ktorý ponúka pretaktovaný procesor Snapdragon 845 v kombinácii s 8 GB RAM. Nechýba kvalitný 90 Hz displej s odozvou 1 ms a tešiť sa môžete na zaujímavé herné príslušenstvo.

Sony Xperia XZ3

Vlajková loď od japonskej spoločnosti, ktorá zaujme vysokým výkonom, jednoduchou nadstavbou, najnovším Androidom 9.0 Pie a atraktívnym dizajnom. Pýchou tohto smartfónu je aj kvalitný OLED displej s uhlopriečkou 6″ a rozlíšením 2880 x 1440 pixelov.

HTC U12+

Vlajková loď od HTC zaujme kvalitným displejom, vydareným dizajnom a výborne poslúži používateľom, ktorí dbajú dôraz na hudbu a jej kvalitu. Výkon zabezpečuje procesor Qualcomm Snapdragon 845 a spoľahnúť sa môžete aj na 6 GB operačnej pamäte.

BlackBerry KEY2

Pre milovníkov hardvérovej klávesnice je BlackBerry KEY2 jasnou voľbou. Ponúka atraktívny dizajn, dostatočný výkon, príjemnú používateľskú nadstavbu a benefit práve v klávesnici, ktorá je dotyková a ponúka aj rôzne gestá.

Darčeky pre audiofila

Slúchadlá Marshall A. N. C.

Ak máte doma niekoho, kto si potrpí na kvalitu prehrávanej hudby, môžete ho potešiť zaujímavou elektronikou. Jednou z nich sú aj kvalitné slúchadlá od svetoznámej spoločnosti Marshall, ktoré ponúkajú naozaj excelentný zvuk a ideálnu úroveň basov.

Kúpiť slúchadlá Marshall A. N. C. za 269 eur

JBL Reflect

Kvalitné štuplové slúchadlá do uší, ktoré ponúkajú výborný zvuk, ale nebudú na hlave zavadzať. Ideálne pre tých, ktorí si potrpia na kvalite zvuku, avšak majú radi aj minimalizmus.

Kúpiť slúchadlá JBL Reflect Aware za 179 eur

Sony MHC-V81D

Ideálny reproduktor na party. Ponúka kvalitný zvuk a naozaj vysoký výkon. Každý audiofil v rodine by sa tomuto darčeku určite potešil.

Kúpiť reproduktor Sony za 659 eur

Darčeky pre nadšenca elektromobility

Kolobežka Xiaomi

S dojazdom na úrovni 30 kilometrov (reálne okolo 20) sa jedná o jednu z najlepších kolobežiek v pomere cena/výkon. Jej maximálna rýchlosť je 25 km/h a nechýba ani eko režim či rekuperácia.

Kúpiť Xiaomi kolobežku za 429 eur

Hooverboard MANTA VIPER MSB001

Hoverboard je obsadený dvomi motormi o výkone 2 x 350W, gyroskopom a inteligentnými čipmi, vďaka ktorým je schopný odviezť vás vpred, vzad a aj do zákruty, a to všetko len prenášaním váhy a udržovaním balansu prostredníctvom Vašich nôh.

Kúpiť hooverboard za 199 eur

ECOBIKE EVEN BLK

Bicykel disponuje kvalitným elektromotorom s výkonom 250 W. Dosahuje rýchlosť až 25 km/h. Batéria bicykla vám umožní prejsť od 50 km do 110 km. Disponuje kompletným osvetlením, blatníkmi či praktickým kufrom, môžete ho jednoducho zložiť a bez problémov odložiť do kufra auta.

Kúpiť bicykel ECOBIKE EVEN BLK za 999 eur

Tento článok je rozdelený na niekoľko častí: 


Tento článok je rozdelený na niekoľko častí: 

Darčeky pre začínajúceho androiďáka

Xiaomi Redmi S2

Jednoduchý lacný smartfón, ktorý ponúka natiahnutý displej s HD+ rozlíšením, procesor Snapdragon 625 a 3 GB RAM. Pre dáta používateľa je dostupné úložisko s kapacitou 32 GB, ktoré je možné rozšíriť pomocou pamäťových kariet microSD.

Kúpiť Xiaomi Redmi S2 za 149 eur

Samsung Galaxy J3 2017

Tento smartfón ponúka 5″ displej s rozlíšením 1280 x 720 pixelov. Vo vnútri pracuje štvorjadrový procesor s frekvenciou 1,4 GHz a sekundujú mu 2 GB operačnej pamäte. Vnútorné úložisko ponúka kapacitu 16 GB a rozšírite ho pomocou pamäťových kariet microSD.

Kúpiť Samsung Galaxy J3 2017 za 155 eur

Huawei Y5 2018

Základný model od Huawei obsahuje procesor Mediatek MT6739 a 2 GB operačnej pamäte. Displej ponúka rozlíšenie 1440 x 720 pixelov, pomer strán 18:9 a 5,45″ uhlopriečku. Pre používateľské dáta je pripravené vnútorné úložisko o kapacite 16 GB s možnosťou rozšírenia pomocou pamäťových kariet microSD.

Kúpiť Huawei Y5 2018 za 109 eur

Honor 7A

Honor 7A ponúka 5,7″ IPS displej s rozlíšením 1440 x 720 pixelov a pomerom strán 18:9. Poháňaný je procesorom Qualcomm Snapdragon 430, ktorý spolupracuje s 3 GB RAM. Kapacita vnútorného úložiska je 32 GB a rozšíriť ho môžete pomocou pamäťových kariet microSD.

Motorola moto e5

Toto zariadenie láka hlavne na výbornú výdrž, za čo môže batéria so slošnou kapacitou 4000 mAh. Obsahuje čistý operačný systém vo verzii 8.0 Oreo. Displej Motoroly moto e5 ponúka uhlopriečku 5,7″ a rozlíšenie 1440 x 720 pixelov.

Nokia 3.1

Nokia vsadila na čistý Android a rýchle aktualizácie. To sú hlavné výhody modelu 3.1. Ďalej obsahuje 5,2″ IPS displej s rozlíšením 1440 x 720 pixelov a poháňaný je procesorom Mediatek MT6750. Hlavný fotoaparát ponúka rozlíšenie 13 MP, selfie fotoaparát je 8 megapixelový.

Darčeky pre fotografa

Sony CyberShot DSC-H300

Kompaktný fotoaparát pre menej skúsených používateľov, ktorý ponúka veľmi dobré výsledky. Jeho objektív je širokouhlý a má 35 násobný optický zoom, vďaka ktorému dosiahnete slušné priblíženie. Fotoaparát navyše aj dobre vyzerá, takže sa za neho nebudete musieť hanbiť.

Kúpiť fotoaparát Sony CyberShot DSC-H300 za 159 eur

Nikon D7200

Digitálna zrkadlovka pre najnáročnejších, overená kvalita a spoľahlivosť. Fotoaparátu nechýba 3,2″ displej, 24,1 MP snímač CMOS formátu DX, obrazový prosecorom EXPEED 4 a rýchle sériové snímanie s frekvenciou 6 snímok za sekundu pre zhotovenie skvelých fotografií a videosekvencií.

Kúpiť fotoaparát Nikon D7200 za 999 eur

Približovací objektív Nikon Nikkor 18-15 mm

Kompaktný a výkonný približovací objektív. Vďaka vysokokvalitnej optike ponúka tento objektív vynikajúce uplatnenie v rôznych podmienkach snímania. Vybavený je systémom stabilizácie obrazu (VR) a prenáša verný obraz na snímač aj do hľadáčika a ponúka rýchle a tiché automatické zaostrovanie.

Kúpiť približovací objektív Nikon za 279 eur

Canon EF 50 mm

Fantastický objektív na snímanie portrétov CANON EF 50mm f/1.8 STM, s rýchlym a prakticky tichým zaostrovaním. Ponúka skvelý výkon aj pri slabších svetelných podmienkach. Oceníte mimoriadne ostrú kvalitu obrazu. Kompaktný dizajn, s ktorým sa môžete vydať kamkoľvek, váži iba 160 g a má dĺžku len 40 mm, preto budete mať pre neho vo svojej taške vždy priestor.

Kúpiť objektív Canon za 119 eur

Darčeky pre gamera

PlayStation 4 Pro

Herná konzola Sony PlayStation 4 Pro má elegantne čierne vyhotovenie. Pri vybraných hrách si užijete nevídanú kvalitu obrazu plnú ostrosti a dokonalých farieb. Nemožno opomenúť ani podporu 4K rozlíšenia či HDR. Plynulý chod a svižné reakcie za každých okolností poskytuje 8-jadrový procesor, ktorý spolupracuje s 8 GB operačnou pamäťou.

Kúpiť PlayStation 4 Pro za 339 eur

Xbox One S

Herná konzola Microsoft Xbox One S je vybavená výkonným 8-jadrovým procesorom AMD Jaguar. Spolu s 8 GB super-rýchlou DDR3 pamäťou zabezpečí plynulý a bezproblémový chod zariadenia. Konzola plne podporuje 4K UHD videa a HDR kvalitu.

Kúpiť Xbox One S za 339 eur

Herný notebook Lenovo Legion Y520

Herný notebook Lenovo Legion Y520-15 predstavuje mobilitu pri hraní. O kvalitný herný výkon sa postarajú procesor Intel Core i5 a operačná pamäť o veľkosti 8 GB. 15,6-palcový IPS displej s Full HD rozlíšením 1920 x 1080 spolu so samostatnou grafickou kartou NVIDIA GeForce GTX 1050 s pamäťou 4 GB sa postarajú o čistý obraz a kvalitu zobrazovania multimédií.

Kúpiť notebook Lenovo Legion Y520 za 849 eur

Asus ROG Orion

Asus ROG Orion je headset, ktorý je medzi hráčmi mimoriadne obľúbeným modelom. Nielen pre svoju prijateľnú cenu, ale aj atraktívny vzhľad a ohromný výkon. Vyznačuje sa 100 milimetrovými polstrovanými náušníkmi a 50 mm neodýmovými meničmi, ktoré sú zárukou vysokého pohodlia aj počas dlhých hodín.

Kúpiť herné slúchadlá Asus ROG Orion za 73,90 eur

Logitech G29

Atraktívny pretekársky volant LOGITECH Driving Force G29 je určený pre herné konzoly Playstation 3 a 4, dokonca aj pre PC s Windows 7 a vyššou verziou OS. Volant s dvojmotorovou spätnou odozvou realisticky simuluje jazdu v športovom automobile.

Kúpiť volant Logitech G29 za 199 eur

Herná myš Razer DeathAdder Elite

Razer DeathAdder Elite je naozaj špičková herná myš, ktorá Vás očarí rovnako po technickej, ale aj vizuálnej stránke. S výkonným snímačom a mechanickým spínačom môžete očakávať vždy presné ovládanie a absolútnom precíznosťou v každom pohybe.

Kúpiť hernú myš Razer DeathAdder Elite za 73,90 eur

Logitech G213 Prodigy

Moderná klávesnica Logitech G213 Prodigy je určená zanieteným hráčom a fanúšikom štýloveho príslušenstva. Extrémne rýchla odozva s citlivou spätnou väzbou vám zaručí najrýchlejšie reakcie pri hrách. Disponuje špeciálnym podsvietením s možnosťou individuálneho nastavenia zo spektra 16,8 milióna farieb.

Kúpiť hernú klávesnicu Logitech G213 Prodigy za 69,90 eur

Tento článok je rozdelený na niekoľko častí: 


Tento článok je rozdelený na niekoľko častí: 

Darčeky pre ženu v domácnosti

Holiaci strojček značky Philips

Dámsky elektrický holiaci strojček Philips HP6342/00 SatinShave Essential vám ľahko a rýchlo oholí celé telo, či už na sucho ako aj na mokro. S malou skrytou hlavou je holenie rýchle a aj bezpečné pre pokožku. Určite sa stane dobrým pomocníkom pre vašu manželku.

Kúpiť holiaci strojček Philips HP6342 za 27,99 eur

Umývačka riadu Beko

Voľne stojaca umývačka riadu v bielej farbe Beko DFN26321W, ktorá sa zaraďuje do energetickej triedy A++, čo svedčí o úspore energií a o šetrnom prístupe voči životnému prostrediu. To jej však neuberá na kvalite a na množstve funkcií, ktoré ponúka.

Kúpiť umývačku riadu Beko za 259 eur

Varná doska BOSCH

Indukčná varná doska Bosch PUE611BB1E – design bez rámčeka, je vybavená 4 varnými zónami s inovatívnymi funkciami pre väčšiu flexibilitu pri varení. Indukčný varný panel na 230 V umožňuje rýchle, bezpečné a čisté varenie, naviac s nízkou spotrebou energie.

Kúpiť varnú dosku BOSCH za 285 eur

Kuchynský robot ETA

Kuchynský robot ETA 002890030 GRATUS je unikátny svojou vysokou pevnosťou vďaka celokovovému telu. Veľkou výhodou je, že v kuchynskom robote ETA Gratus dokážete pripraviť skoro všetko. Súčasťou robota je kvalitná nerezová misa s kapacitou 5,5 l, kde môžete urobiť cesto až z 2,5 kg múky. Robot je vybavený silným motorom so stabilizátorom otáčok, takže vydrží extrémny výkon aj pri veľkom zaťažení.

Kúpiť kuchynského robota ETA za 359 eur

Pekáreň chleba Tefal

Ak si neviete predstaviť ani jeden deň bez chrumkavého pečiva, potom bude pre Vás táto pekáreň Tefal PF220838 Pain Plaisir ako stvorená. Vyznačuje sa výkonom 650 wattov, vďaka ktorému dosahuje perfektné výsledky v podobe lahodného a veľmi chutného chleba.

Kúpiť pekáreň chleba značky Tefal za 99,90 eur

Darčeky pre nadšenca smart technológií

Google Home

Smart asistent Google Home v bielo-sivej farbe vám umožní hlasovo ovládať zariadenia vo vašej smart domácnosti, spustiť hudbu. Odpovie vám na vaše otázky o počasí, vašich plánoch v kalendári alebo vás ráno zobudí. Komunikuje s vyhľadávačom Google pre hľadanie odpovedí. Vyznačuje sa jednoduchým prevedením v kompaktných rozmeroch. Disponuje integrovaným citlivým mikrofónom, výkonným reproduktorom a LED indikátormi. Pre pripojenie využíva technológie Bluetooth a Wi-Fi.

Kúpiť Google Home za 169 eur

Inteligentná žiarovka Xiaomi Yeelight

Smart LED žiarovka Xiaomi Yeelight LED v zlatej farbe ponúka nastavenie farby a jasu svetla, pomocou Wi-Fi v rozsahu 1700K – 6500K. Ovládaním aplikáciou Yeelight či Mi Home si môžete vybrať medzi prednastavenými módmi svietenia, alebo meniť všetky aspekty svietenia s rozsahom až 16 miliónov farieb. Závit je E27 a patrí do energetickej triedy A+ s životnosťou 25 000 h.

Kúpiť inteligentnú žiarovku Xiaomi za 29,90 eur

Inteligentná meteostanica Netatmo

Osobná meteorologická stanica Netatmo Urban umožňujú presne sledovať počasie a kvalitu ovzdušia pomocou bezplatnej aplikácie v telefóne alebo tablete s iOS alebo Androidom. Umožňuje sledovať vnútorné a vonkajšie faktory súvisiace s klímou, ako je teplota, vlhkosť, tlak vzduchu, koncentrácia CO2. Meteorologická stanica meria jednotlivé zložky životného prostredia a prenáša dáta cez WiFi do aplikácie Netatmo.

Kúpiť meteostanicu Netatmo za 159 eur

Xiaomi osobná smart váha

Inteligentná osobná váha Xiaomi Mi Smart Scale by nemala chýbať v žiadnej domácnosti. Je určená pre používanie viacerými osobami, ktoré dokáže rozpoznať. Umožňuje uloženie profilov až pre 16 osôb. Dokáže s veľkou presnosťou merať telesnú váhu a podiel tuku a svalov v tele. Vďaka prepojeniu s aplikáciou Mi Fit prostredníctvom Bluetooth môžete mať detailný prehľad o svojej hmotnosti, môžete si nastavovať svoje osobné plány, sledovať vaše pokroky a podobne.

Kúpiť smart váhu od Xiaomi za 34,90 eur

Smart zubná kefka Oral-B

Elektrická zubná kefka Oral-B Smart 4S Sensitive zo série 4000S. Kefka má 3D pohyb (pulzuje, osciluje a rotuje), ukazovateľ stavu batérie, nabíjací stojanček a protišmykovú rukoväť. Môžete si vybrať z 3 programov čistenia zubov (každodenné čistenie, citlivé ďasná, bielenie zubov). Na jedno nabitie vám vydrží kefka pracovať až 7 dní. O nadmernom tlaku na zuby a ďasná vás upozorní senzor. Kefka má dokonca bluetooth pripojenie, čím ju môžete spárovať s aplikáciou na mobilnom zariadení.

Kúpiť elektrickú kefku Oral-B za 89,90 eur

Disqus Comments Loading...