Smartfóny zo série Galaxy S20 dostávajú februárovú bezpečnostnú aktualizáciu

Samsung naďalej vo veľkom aktualizuje svoje smartfóny. Séria Galaxy S20 dostáva februárovú bezpečnostnú aktualizáciu, informoval portál SamMobile.

Aktualiácia pre sériu S20 zatiaľ dostupná len v niektorých krajinách

Nový firmvér má označenie  G98 ** XXS6CUA8 a v najbližších dňoch bude dostupný pre majiteľov minuloročných vlajkových lodí série Galaxy S20 – Galaxy S20, Galaxy S20+ a Galaxy S20 Ultra. Aktualizácia sa najprv dostane do Rakúska, Bulharska, Nemecka, Talianska, Rumunska, Španielska, Švajčiarska, Holandska, severských krajín Európy a do Spojeného kráľovstva. Do ostatných krajín príde neskôr.

Táto aktualizácia prináša iba februárové bezpečnostné záplaty a neočakávame, že prinesie nejaké nové funkcie. Dostupnosť aktualizácie môžete manuálne skontrolovať v Nastaveniach v časti Aktualizácia softvéru.

Konkurencia sa sústredí na Android 11

Konkurencia usilovne aktualizuje svoje zariadenia na Android 11. Spoločnosť Sony v novom roku už stihla aktualizovať modely Xperia 1, Xperia 5 a Xperia 5 II. Najnovšiu verziu Androidu dostal aj model Mi Note 10 Lite od spoločnosti Xiaomi. Naopak aktualizácia pre model Mi A3 bola pozastavená, pretože úplne znefunkčnila zariadenie.

Aktualizácie v novom roku plánuje aj spoločnosť Huawei. Začiatkom mesiaca zverejnila kompletný plán aktualizácií na EMUI 11.

Spoločnosť OnePlus nedávno predstavila beta verziu Androidu 11 pre svoj cenovo dostupný model OnePlus Nord. Spoločnosť sa taktiež zaviazala, že okrem svojich nových modelov aktualizuje aj tie staršie na Android 11. Najstaršie OnePlus zariadenie, ktoré oficiálne dostane Android 11 bude OnePlus 6.

Náš tip
Samsung Galaxy Watch 4 ponúknu meranie hladiny cukru v krvi
Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...