Galaxy Z Fold3 a Galaxy Watch4 Classic sa objavili vo videu spoločnosti Samsung

Samsung Galaxy Z Fold2 | Zdroj: Miroslav Schwamberg

Dva nepredstavené produkty od spoločnosti Samsung sa v krátkosti objavili v jej najnovšom videu. Konkrétne ide o nový skladací smartfón Galaxy Z Fold 3 a prémiové smart hodinky Galaxy Watch4 Classic. O novinke informoval portál Phone Arena.

Galaxy Watch4 Classic si môžete všimnúť v 18. sekunde videa, zatiaľ čo nový Z Fold sa objavil v 56. sekunde. Video prezrádza, že Fold3 bude mať narozdiel od svojho predchodcu menší ostrovček s fotoaparátmi, čo je v súlade s uniknutými obrázkami novinky. Smartfón je navyše zobrazený v novom ochrannom púdre, ktoré si spoločnosť pre tento model pripravila.

Foto: PhoneArena.com
GSMArena.com
Samsung Galaxy Watch4 Classic render | Foto: GSMArena.com

Hodinky vo videu sa na prvý pohľad podobajú na minuloročný model Galaxy Watch3, no ten to byť nemôže, keďže nebol dostupný v striebornej farbe. Z únikov vieme, že nové Watch4 sa budú podobať na hodinky Watch Active2, takže ani tie to nebudú. Pravdepodobne teda pôjde o model Watch4 Classic.

Galaxy Z Fold3 a Galaxy Watch4 Classic budú predstavené už v auguste

Obe novinky budú podľa únikov predstavené už 11. augusta na udalosti Galaxy UNPACKED. Očakáva sa, že budú predstavené aj ďalšie produkty, vrátane nových slúchadiel Samsung Galaxy Buds 2 a smartfónu Galaxy S21 FE, ktorý bude nástupcom veľmi populárneho modelu Galaxy S20 FE.

Náš tip
Spoločnosť Samsung trápia úniky. Rozhodla sa proti nim zakročiť
Disqus Comments Loading...