POCO X2 dostáva aktualizáciu na Android 11

POCO X2 dostáva aktualizáciu na novú verziu nadstavby MIUI, ktorá je založená na systéme Android 11. Niekoľko týždňov po tom, čo spoločnosť POCO sľúbila aktualizovanie tohto zariadenia začala s testovaním najnovšej verzie. Podľa nedávnej správy je tento test údajne ukončený a aktualizácia na Android 11 sa pomaly začne dostávať k používateľom, informuje portál AdimorahBlog.

Aktualizácia na Android 11 je zatiaľ dostupná len pre vybraných majiteľov POCO X2

Aktualizácia má označenie RGHINXM, veľkosť 2,4 GB a zariadenie aktualizuje na verziu MIUI 12.1.2.0. Prináša so sebou nové funkcie Androidu 11, niekoľko vylepšení a januárové bezpečnostné záplaty.

Aktualizácia je označená ako „Beta Stable“, čo znamená, že ju dostane iba pár vybraných používateľov. K ostatným používateľom sa dostane až o niekoľko dní neskôr po tom, čo sa spoločnosť uistí, že neobsahuje žiadne závažné chyby.

Zoznam zmien

Systém

  • Optimalizácia: V niektorých prípadoch bolo pri vypnutej obrazovke počuť šum
  • Bezpečnostná aktualizácia: január 2021
  • Zvýšená bezpečnosť systému
  • Stabilné MIUI založené na Androide 11

Ako je na tom s aktualizáciami konkurencia?

Spoločnosť Samsung v novom roku vo veľkom aktualizuje svoje zariadenia na Android 11. Aktualizáciu tento mesiac dostali modely Galaxy M31, Galaxy Tab S7 a Tab S7+ či Galaxy Fold. Naopak aktualizácia pre Samsung Galaxy S10 bola pozastavená kvôli chybám, ktoré spôsobovala.

Aktualizácie sa v novom roku dočkalo aj niekoľko modelov od spoločnosti Sony. Konkrétne zariadenia Xperia 5 II, Xperia 1 a Xperia 5.

Náš tip
Otestovali sme MIUI 12.5: Množstvo príjemných vylepšení
Disqus Comments Loading...