MojAndroid

Koniec minulého mesiaca síce patril najmä sviatkom pokoja, no v redakcii sme nezaspali na vavrínoch. A preto sme vám aj v decembri priniesli niekoľko recenzii, ktoré ste si mohli prečítať.

Smartfóny

Honor 3C: Prekvapí cenou aj výbavou – Nová značka, ktorá začína zaplavovať európsky trh novými zariadeniami začala na Slovensku predávať ďalší model smartfónu, ktorý útočí na najmä na cenu. Honor 3C je dobre vybavený smartfón, ktorý funguje spoľahlivo, navyše za výbornú cenu.

Honor-3C-recenzia-2


Asus ZenFone 5: slušný smartfón za dobrú cenu – Asus ZenFone 5 má mať priaznivý výkon, konštrukciu a výdrž batérie aj napriek nižšej cene. Aký je však v skutočnosti sme zisťovali pri testovaní.

DSC7235-Edit (1)


Op3n Dott – Tesco smartfón za 100 eur– Tesco už dávno nie je o pomarančoch a mlieku. V ich sortimente sa objavuje čoraz viac elektroniky, čo napokon dokazuje aj ich vlastný smartfón s kódovým označením P4502.

op3n-dott-smartfón-recenzia-4


Huawei Ascend G620s – mid-end, ako sa patrí – Huawei Ascend G620s je veľmi podarený smartfón, ktorý dokazuje, že aj zariadenia s cenovkou okolo 150€ môžu ponúknuť dobrý užívateľský zážitok.

 Huawei-Ascend-G620s-recenzia-3


HTC Desire Eye: Kráľ selfie smartfónov – HTC má unikátny smartfón, ktorý má najlepšie predpoklady na to, aby sa stal kráľom selfies. Disponuje prednou 13 Mpix kamerou s vlastným LED bleskom.

HTC Desire Eye-4


Lenovo Vibe X2 – unikátny dizajnom aj výkonom – V mnohom ma Lenovo Vibe X2 prekvapil, no vo viacerých oblastiach aj sklamal. Celkovo ho ale hodnotím ako zaujímavý smartfón, a to nielen konštrukciou.

lenovo-vibe-x2-titulka


Tablety

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro – Tablet s projektorom, ktorý nie je pre každého – Lenovo Yoga Tablet 2 Pro je zariadenie, ktoré vďaka veľkému displeju, unikátnej konštrukcii a integrovanému projektoru spoznáte na prvý pohľad.

Lenovo Yoga Tablet 2 Pro-30


 

Lenovo Yoga HD+ : klady a zápory tabletu z hľadiska dlhodobého používania – V tomto seriáli článkov by sme sa s vami chceli podeliť o dlhodobé skúsenosti s mobilmi a tabletmi, ktoré sme mali možnosť dlhší čas používať a vymenovať ich hlavné klady a zápory.

RECENZIA-Lenovo-Yoga-Tablet-10-HD+2

ANKETA

Ktoré zariadenie vás zaujalo najviac?

Zobraziť výsledky

Loading ... Loading ...

24.1.2015

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+