Motorola Moto G8 Play dostáva aktualizáciu na Android 10

Zdroj: Miroslav Schwamberg

Spoločnosť Motorola, rovnako ako aj iní výrobcovia smartfónov, upiera pozornosť najmä na aktualizáciu svojich drahších modelov, no nezabúda ani na tie staršie. Jedným z nich je aj smartfón Motorola Moto G8 Play, ktorý dostáva aktualizáciu na Android 10.

Aktualizácia pre model Motorola Moto G8 Play je spustená v Brazílii

Podľa informácií na portáli gsmarena.com, bola aktualizácia spustená pre používateľov nachádzajúcich sa na území Brazílie. Balík s číslom QMD30.47-19 a veľkosťou 1,46 GB je údajne zhodný s tým, ktorý dostal smartfón Motorola One Macro pred niekoľkými týždňami.

Zdroj: GSMArena.com

Android 10 prináša pre smartfóny Motorola funkcie ako napríklad tmavý režim, navigáciu gestami a redizajnované prvky používateľského rozhrania. Prítomná je taktiež aj bezpečnostná záplata z decembra 2020.

 

Informácie o spustení aktualizácie mimo územia Brazílie však známe nie sú. Preto, ak ste majiteľom tohto smartfónu, môžete nás v komentároch o dostupnosti aktualizácie informovať.

Ako je na tom konkurencia?

Vo väčšine prípadov aktualizujú výrobcovia svoje smartfóny na Android 11. V poslednej dobe sa ho dočkali napríklad smartfóny Samsung Galaxy Note 10 Lite a Galaxy A51.

O svoje smartfóny sa stará aj spoločnosť LG, ktorá nedávno spustila aktualizáciu pre LG Wing. Xiaomi taktiež aktualizuje svoje smartfóny na najnovší Android a len nedávno spustilo update pre Mi 10T, Mi 10T Pro a Redmi Note 9S.

Nokia sa taktiež činí a len niekoľko dní dozadu začala aktualizovať model Nokia 8.3 5G.

Náš tip
Pozor! Táto aplikácia obsahuje vírus, možno ju máte nainštalovanú aj vy
Disqus Comments Loading...