Deň matiek: Skvelé technologické darčeky pre každú mamičku

Každoročne si pripomíname sviatkom aj naše milované mamičky. Ak však premýšľate, aký darček by ste mohli vybrať tej svojej práve na Deň matiek, ktorý máme v kalendári už 13. mája, máme pre vás hneď niekoľko tipov aj z portfólia Android smartfónov, tabletov či iného voliteľného príslušenstva.

Náš tip
ZHRNUTIE TÝŽDŇA: Android smartfóny (18/2018)

Android smartfón

Nežnejšie pohlavie iste ocení lepšiu ergonómiu a praktickú stránku zariadenia. Nemôže však chýbať štýlový dizajn a výkon, na ktorý sa bude dať spoľahnúť. Aj z tohto dôvodu môže byť dobrou voľbou smartfón Samsung Galaxy A8 (2018), ktorý ponúkne kvalitne spracovanú konštrukciu, ale aj trendový 5,6″ Super AMOLED displej s pomerom strán 18,5:9. O čosi ďalej zájde aj Huawei P20 Lite, ktorý ponúkne sklenenú zadnú stenu, 5,84″ IPS displej, duálny fotoaparát a novší systém Android 8.0 Oreo.

Náš tip
Huawei P20 Lite: Nové trendy prichádzajú aj do strednej triedy | RECENZIA

Náš tip
Samsung Galaxy A8 2018: Fantóm vlajkovej lode s príliš reálnou cenou | RECENZIA

Prihláste sa na odber nášho YouTube kanálu MojAndroid.sk

Zaujímavou voľbou však môžu byť aj smartfóny s menšou uhlopriečkou displeja. Tie môžu vďaka svojim rozmerom dobre padnúť do ruky, ale aj ušetriť nejaké to miesto v kabelke. Do tejto kategórie by sme mohli zaradiť zariadenia ako Samsung Galaxy A3 (2017), s uhlopriečkou Super AMOLED panelu na úrovni 4,7″, ktorý je navyše k dispozícii aj v lákavej ružovej či svetlomodrej farbe. Špičkový výkon a solídny fotoaparát ukáže aj Sony Xperia XZ2 Compact s 5″ displejom (18:9) a ak hľadáte kompromis s veľmi dobrým pomerom cena/výkon, ktorý navyše dobre padne do ruky, k dispozícii je aj Xiaomi Redmi 4X.

Náš tip
Sony Xperia XZ2 Compact: Smartfón malý rozmermi, no veľký parametrami | RECENZIA

Android tablet

Tablety sú pomerne kontroverznou témou v súčasnom technologickom svete. Ideálny darček do domácnosti však môže byť štýlový rodinný tablet Lenovo Tab 4 10 Plus, ktorý ponúkne štýlovú sklenenú zadnú stenu, veľkú 10,1″ IPS obrazovku, nadpriemernú 7000 mAh batériu a podporu viacerých používateľských účtov. Hodí sa tak nielen do kuchyne, ale aj do obývačky či spálne.

Náš tip
Lenovo TAB4 10 Plus: Na prácu aj zábavu za rozumný peniaz | RECENZIA

Voliteľné príslušenstvo

Vhodným darčekom môže byť aj praktické príslušenstvo z technologického sveta. Nemôžeme vynechať zaujímavé Bluetooth slúchadlá Samsung Gear IconX 2018 či  alternatívu v podobe športových slúchadiel Bose SoundSport wireless, ktoré po svojej zvukovej stránke uspokoja aj tú najnáročnejšiu fanúšičku kvalitnej hudby. V rámci príslušenstva môže byť vhodným doplnkom aj kompaktný Bluetooth reproduktor Creative Muvo 2C.

Náš tip
Samsung Gear IconX 2018: Konečne skvelá výdrž | RECENZIA

Kúpiť Samsung Gear IconX 2018

Kúpiť Bose SoundSport wireless

Kúpiť Creative Muvo 2C

Praktickým doplnkom môžu byť aj externé batérie, napríklad tie z dielne spoločnosti Xiaomi. Ich recenziu a porovnanie sme vám priniesli na našom webe. Šikovným doplnkom môže byť aj fitness náramok pre meranie niektorých základných aktivít. V závislosti od ceny môžeme vybrať lacnejší Xiaomi Mi Band 2 alebo o čosi drahší Honor Band 3

Náš tip
RECENZIA | Xiaomi PowerBank s kapacitou 10400 a 5200 mAh

Náš tip
Xiaomi Mi Band 2: Minimum kompromisov, ľudová cena | RECENZIA

Kúpiť 10000 mAh batériu Xiaomi

Kúpiť Xiaomi Mi Band 2

Kúpiť Honor Band 3

Aký darček by ste na Deň matiek zvolili vy? Išli by ste skôr do technologického príslušenstva alebo máte iné tipy? Neváhajte a podeľte sa s ostatnými čitateľmi. Vaše otázky a postrehy nám môžete napísať do diskusie pod článkom.

Disqus Comments Loading...