MojAndroid

Farm Heroes Saga

Od tvorcov populárneho hitu Candy Crush Saga pochádza aj podarená Android hra s názvom Farm Heroes Saga. Ide o jednoduchú klikačku, ktorej princíp pochopí každý hráč do niekoľkých minút. Hra vás dokáže svojou jednoduchosťou vtiahnuť do deja a zabaviť vás aj na dlhé chvíle, preto ak máte radi tituly z tohto žánru, neváhajte a stiahnite si túto hru pomocou odkazu nižšie.

heroes-saga-1 heroes-saga-2

Verzia: 4.6.4
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 4.6.4
Aktuálna cena: Zdarma

Dungeon Keeper

Vašou úlohou v tejto hre je ovládať zlo a s jeho pomocou vybudovať temnice a ničiť nepriateľov, ktorí sa vás snažia zlikvidovať. Budete vyvolávať armády trolov, démonov alebo kúzelníkov, vylepšovať ich schopnosti a umiestňovať pasce na nepriateľov. Ako sme si už zvykli, titul obsahuje vnútroherné nákupy, ktoré budú hráčom ochotným zaplatiť reálne peniaze zjednodušovať postup. Na vykonávanie niektorých úloh si v hre bohužiaľ budete musieť počkať, vzhľadom na časové obmedzenia.

dungeon-keeper-1 dungeon-keeper-2

Náš tip
HRY | Dungeon Keeper pre Android dostupný na stiahnutie

Verzia: 1.7.87
Pôvodná cena: 3,19 €
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.7.87
Pôvodná cena: 3,19 €
Aktuálna cena: Zdarma

Clash of Clans

Clash of Clans je epická bojová stratégia, v ktorej bude vašou úlohou postaviť vlastné mesto, vycvičiť vojakov a bojovať proti tisíckam iným hráčom online. Hra si vyžaduje strategické plánovanie a rýchle boje proti svojim nepriateľom. S priateľmi alebo ďalšími hráčmi môžete tiež vytvoriť vlastný klan a bojovať tak spoločne. V hre na vás čaká napríklad 14 druhov jednotiek s niekoľkými stupňami vylepšenia a tiež rôzne obranné veže, bomby a pasce, ktoré majú slúžiť k obrane mesta.

Clash of Clans Clash of Clans 2

Verzia: 10.134.6
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 10.134.6
Aktuálna cena: Zdarma

8 Ball Pool

Ak máte radi biliard a nemáte čas každý večer ísť do baru a zahrať si ho proti skutočným protivníkom, stiahnite si aspoň hru s názvom 8 Ball Pool a natrénujte si vaše biliardové zručnosti doma. Tak ako ostatné hry, aj táto je dostupná bezplatne a každého hráča poteší svojim intuitívnym ovládaním a jednoduchosťou, ktorá je pri hre tohto typu nevyhnutnou.

8-ball-1 8-ball-2

Verzia: 3.13.3
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 3.13.3
Aktuálna cena: Zdarma

Flappy Bird

Princíp tejto hry je náramne jednoduchý, no získať v nej veľké skóre je naopak poriadne náročné. V hre, ktorej grafika je inšpirovaná legendárnym Super Máriom ovládate malého vtáka menom Flappy. Dotykom obrazovky Flappy vzlietne o niečo vyššie a v zápätí opäť padá, až kým sa opäť nedotknete obrazovky. Niekedy to môže byť už pekne stresujúce, no na druhej strane aj neuveriteľne návykové.

Flappy Bird Android hry Flappy Bird Android hry

Genes In Space

Genes In Space je vesmírnu hra, ktorá pomáha s liečbou rakoviny prsníka tým, že v nej hľadáte chybné gény prezentované záhadným prvkom Alpha v hre. Reálne údaje tak vyhodnocujete tým, že sa hráte zaujímavú hru a vedcom to uľahčuje prácu a skracuje čas potrebný na zistenie takýchto génov až 6-krát, z 18 na 3 mesiace.

Play-to-Cure-Genes-In-Space (1) Play-to-Cure-Genes-In-Space (2)

Náš tip
HRY | Genes In Space – vesmírna hra, ktorá pomáha s liečbou rakoviny

Teen Patti – Indian Poker

Ak máte radi poker, tak vás určite zaujme hra s názvom Teen Patti – Indian Poker. Ide o titul, ktorý spája reálnych hráčov z celého sveta, ktorí sa vo virtuálnom prostredí stretávajú pri pokrových stoloch, aby si zahrali partičku svojej obľúbenej hry. K dispozícii sú voľné hry alebo rôzne turnaje, v ktorých môžete nahrať virtuálne peniaze.

teen-patti-1 teen-patti-2

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Unroll Me

Ide o jednoduchú logickú hru, v ktorej je vašou úlohou vytvoriť posúvaním jednotlivých políčok cestu pre kovovú loptičku, ktorá sa chce dostať do cieľa. Hra okrem toho, že zabíja nudu, rozvíja aj vaše logické myslenie a výborne slúži ako malá logická rozcvička pred skúškou alebo pohovorom.

unroll-me-1 unroll-me-2

Verzia: 1.4.3.3
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.4.3.3
Aktuálna cena: Zdarma

Scrap Tank

Medzi novinky v Obchode Play patrí hra Scrap Tank. Ako z jej názvu vyplýva, ide o hru s tankovou tematikou, ktorá teda zaujme najmä fanúšikov arkád a akčných titulov. Vo svojom princípe je táto hra veľmi jednoduchou a vašou úlohou je za pomoci tanku zničiť všetkých vašich nepriateľov.

scrap-tank-1 scrap-tank-2

Fashion Story: Valentine’s Day

Pre ženské pokolenie tu máme hru Fashion Story: Valentine’s Day, v ktorej sa z vás stáva majiteľka módneho butiku. Vašou úlohou je predať čo najviac tovaru s valentínskou tematikou a zarobiť peniaze, za ktoré si potom váš obchodík môžete vylepšiť, vynoviť alebo inak pretvoriť. Samozrejme, že aj táto hra je v Obchode Play dostupná bezplatne.

fashion-story-1 fashion-story-2

Ďalšie časti seriálu TOP 10 Android hry týždňa:

7.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+