MojAndroid

Herné štúdio EA Games sprístupnilo upravenú verziu hernej klasiky z deväťdesiatych rokov Dungeon Keeper aj pre mobilné zariadenia so systémom Android. Hra sa objavila ešte v minulom roku v niektorých regiónoch, no pred nedávnom bola sprístupnená pre celý svet. Titul je dostupný zadarmo v obchode Google Play a umožňuje hráčom vytvárať podzemné brlohy a ovládať démonické sily na vašich smartfónoch a tabletoch.

Dungeon Keeper Android

Mobilná verzia však nie je presnou kópiou pôvodného titulu známeho z PC, ponúka vynovené grafické prostredie optimalizované pre tablety a nové herné mechanizmy. Vašou úlohou však bude opäť ovládať zlo a s jeho pomocou vybudovať temnice a ničiť nepriateľov, ktorí sa vás snažia zlikvidovať. Budete vyvolávať armády trolov, démonov alebo kúzelníkov, vylepšovať ich schopnosti a umiestňovať pasce na nepriateľov. Ako sme si už zvykli, titul obsahuje vnútroherné nákupy, ktoré budú hráčom ochotným zaplatiť reálne peniaze zjednodušovať postup. Na vykonávanie niektorých úloh si v hre bohužiaľ budete musieť počkať, vzhľadom na časové obmedzenia.

Hru si môžete stiahnuť v obchode Google Play zadarmo napríklad pomocou nášho widgetu nižšie.

Verzia: 1.7.87
Pôvodná cena: 3,19 €
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.7.87
Pôvodná cena: 3,19 €
Aktuálna cena: Zdarma
30.1.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+