MojAndroid

RoboCop

Ide o titul spracovaný na motív filmovej novinky, ktorá by sa pod rovnakým názvom mala dostať do kín už budúci mesiac. V hre RoboCop ovládate hlavného hrdinu – Alexa Murphyho, ktorý bol policajtom. Utrpel však vážne zranenia, a preto jeho telo “doplnili” niekoľkými robotickými súčiastkami, čím sa z neho stal RoboCop. Bojovať budete proti rôznym zločincom, pričom ich môžete ničiť najmodernejšími zbraňami. Počas celej doby ste vystavení nepriateľskej streľbe a vašou úlohou je čo najrýchlejšie a čo najefektívnejšie zničiť všetkých protivníkov. Hoci hra je k dispozícii na Obchode Play zdarma, využiť môžete aj in-app platby.

 RoboCop2 RoboCop1

Ready Steady Bang!

Hra spracováva westernový motív a súboj dvoch kovbojov na život a na smrť. Vašou úlohou bude po ukázaní  slova “Bang!” vystreliť dotykom na displej a to na ktoromkoľvek mieste skôr, ako tak urobí váš protivník. Hoci grafické prostredie hry tvoria len postavičky tvorené z odtieňov čiernej a sivej, a teda je hra graficky veľmi jednoducho spracovaná, aj napriek tomu môžeme hovoriť o peknom prostredí. Hru môžete hrať ako v móde singleplayer, tak aj so svojím kamarátom.

ready-steady-bang-01 ready-steady-bang-04

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Colossatron

V hre ovládate gigantického kybernetického vesmírneho hada (rozumej Colossatron-a, pozn. red.), ktorý  spadne na Zem s cieľom zničiť ľudstvo. Obyvatelia našej planéty sa samozrejme bránia, preto musí Colossatron najskôr zničiť vojenské jednotky, základne, obranné stavby, ale aj celé mestá. Postupne sa dostane na rôzne kontinenty, kým si nepodmaní celý svet. Had sa pohybuje sám, vašou úlohou je predovšetkým rozširovať jeho palebné schopnosti pomocou tzv. “Powercore” alebo stavebných prvkov troch farieb – modrej, červenej a žltej, ktoré padajú z vesmíru. Dotykovými gestami jednoducho presúvate tieto bloky na telo hada a rôznymi kombináciami ich spojíte do ešte ničivejších. Hru si môžete zakúpiť za symbolických 69 centov.

colossatron colossatron2

Verzia: 1.1.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.1.1
Aktuálna cena: Zdarma

Deus Ex: The Fall

Deus Ex: The Fall je začiatok novej éry Deus Ex hernej série. Svet v roku 2027 je zlatou érou pre vedu, technológie a ľudskú augmentáciu, teda výmenu častí ľudského tela mechanickými náhradami. Ben Saxon, bývalý britský SAS žoldnier, zúfalo túži po pravde. V tejto hre bude vašou úlohou vo svete moderných technológií poraziť nepriateľov a zachrániť si vlastnú kožu. Hoci je titul platený, za sumu 5,99 € dostanete veľa muziky a pri hre sa rozhodne nudiť nebudete.

Deud Deus

Verzia: N/A
Pôvodná cena: 6,49 €
Aktuálna cena: 1,09 €
Verzia: N/A
Pôvodná cena: 6,49 €
Aktuálna cena: 1,09 €

Table Top Racing

Zaujímavá závodná hra, v ktorej budete musieť postupne poraziť všetkých jazdcov, v pretekoch môžete zbierať aj akési bonusové škatuľky s otáznikom, v ktorých sú ukryté výhodné balíčky. V titule máte k dispozícii stovky rôznych vylepšení, 17 áut, 4 rôzne majstrovstvá, či vyše 30 rôznych akcií. Získať môžete až 28 ocenení, umiestnenie si kontrolujte v celkovo 19 rôznych rebríčkoch.

 table table2

http://www.youtube.com/watch?v=90N5esmqiQ4

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Casters of Kalderon

Svet sa obrátil hore nohami. Väčšina historických stavieb sa zrútila. Prestavba spoločnosti, či organizovanie komunít je pritom len začiatkom. Vašou úlohou v hre bude nájsť akúsi magickú vežu, ktorá v sebe zhromažďuje všetku silu a zároveň zlo. Vybudujte si vlastnú ríšu a nazbierajte dostatočný počet prostriedkov pre posilnenie svojej vlády.

Caaters Caaters2

The Seasons

Ide o logickú hru, základný princíp je veľmi jednoduchý, jedná sa vlastne o spájanie troch (alebo viacerých) rovnakých symbolov v šiestich smeroch na hernom poli s hexagonálnymi políčkami. Ak sa vám podarí symboly spojiť, zmiznú z obrazovky a na ich miesto sa dostanú ďalšie. Jeden level trvá jednu minútu, spájanie sa realizuje klasickým kliknutím a presunutím dvoch susediacich elementov. Pozor! Ak sa pomýlite a nespojíte tri symboly  správne, prídete o 5 sekúnd času. Naopak, ak sa po zosunutí dostanú k sebe ďalšie trojice symbolov, za takéto „kombo“ získate oveľa viac bodov.

The-Seasons-2 The-Seasons-5

Verzia: 1.5
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.5
Aktuálna cena: Zdarma

World War: Real Strategy Pro

V hre World War: Real Strategy Pro sa stanete veliteľom slobodného sveta a vašou úlohou bude chrániť ľudstvo pred zlom a teroristami. Vyskladajte si to najlepšie vojsko, zostavte ideálnu taktiku, vyberte ničivé zbrane, tanky, či iné pomôcky pre ničenie a vydajte sa bojovať so zlom. Táto strategická hra je skutočne veľmi chytľavá a dokáže zabaviť na pár hodín hrania.

world world2

Clear Vision 3 – Sniper Shooter

Byť ostreľovačom nie je žiadna sranda.V hre Clear Vision 3 – Sniper Shooter sa však ním stanete. Dýchajte pomaly, zamerajte sa na cieľ a vystreľte. Nezabúdajte na fakt, že dráhu strely môže ovplyvniť aj vzdialenosť objektu, či sila vetra. Vezmite všetky tieto faktory do vedomia a vyberte si tu správnu zbraň. V hre budete postupne musieť prejsť až cez 55 misií.

clear clear2

Verzia: 1.0.7
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0.7
Aktuálna cena: Zdarma

Super Boxing: City Fighter

Au! Tak presne toto som si povedal po prvom odohraní hry City Fighter, v ktorej sa stanete profesionálnym boxerom. Získavajte skúsenosti v ringu a dostaňte sa až na absolútny vrchol svetového rebríčka. Ak ste milovníkom boxu a bojových športov, potom je táto hra pre vás ako stvorená. Zasaďte súperovi definitívne K.O a postúpte do ďalšieho, ešte náročnejšieho kola.

box box2

http://www.youtube.com/watch?v=Q_LIXOmufkc

Verzia: 2.2.1
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.2.1
Aktuálna cena: Zdarma

24.1.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+