MojAndroid

Včera sme vás informovali o novej verzii okuliarov Google Glass, ktoré Google vylepšil najmä po konštrukčnej stránke. Nová verzia by mala byť kompatibilná s budúcimi predpisovými okuliarmi a sklami tak, aby spĺňali potreby svojich zákazníkov. Navyše pribudlo aj nové a kvalitnejšie mono slúchadlo, ktoré sa však v prípade potreby dá jednoducho odpojiť.

original

Celkovo zmien nie je veľa, no internetový gigant sa aj týmto krokom pomaly pripravuje na uvedenie okuliarov na trh. Dokazujú to aj správy o tom, že spoločnosť chce toto zariadenie dostať na hlavy ďalších používateľov. Už teraz Google informoval, že developeri, tzv. Google Glass Explorers, budú môcť pozvať ďalších 3 ľudí na testovanie okuliarov, ktorí si ich budú môcť zakúpiť za 1500$ . Presný dátum dostupnosti aktualizovanej verzie Google Glass zatiaľ nie je známy.

ku-xlarge

Zdroj: gizmodo

30.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+