MojAndroid

Google zvýši produkciu svojich inteligentných okuliarov a ešte do konca roka ich chce dostať do rúk, alebo na hlavy, ďalších desaťtisícok používateľov. Cenovka 1500$ ostáva aj naďalej rovnaká. Developeri, ktorí si okuliare zakúpili, však budú môcť pozvať ďalších troch priateľov, ktorí budú mať o ich kúpu záujem. Google navyše oznámil, že Google Glass dostanú niektoré hardvérové vylepšenia. Vývojári, ktorí si okuliare zakúpili pred 28. októbrom si ich budú môcť vymeniť zadarmo.

glass

Nová verzia Google Glass by mala v budúcnosti umožniť voľbu predpisových rámov a skiel podobne ako pri bežných okluliaroch. “Konštrukcia Google Glass je modulárna, takže budete môcť pridávať rámy a sklá, ktoré zodpovedajú vašim potrebám“. Novinkou je tiež nové mono slúchadlo, ktoré má ponúknuť lepší hudobný zážitok. Google sa s novou verziou pravdepodobne priblíži k finálnemu dizajnu zariadenia určeného pre komerčné využitie.

Google zatiaľ nešpecifikoval presný dátum, kedy budú nové Google Glass dostupné. Informoval však, že developeri budú mať na ich výmenu 60 dní od spustenia programu.

Zdroj: verge

29.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+