Ďalší obľúbený Xiaomi smartfón dostáva aktualizáciu na Android 12 a MIUI 13

Zdroj: Miroslav Schwamberg

Najnovšie smartfóny všetkých výrobcov sú už dávno aktualizované na najnovší operačný systém Android 12. Teraz je čas na staršie modely, najmä staršie vlajkové lode. A to je prípad Xiaomi Mi 10, ktorý teraz dostáva aktualizáciu na Android 12 a nadstavbu MIUI 13. Na tému upozornil portál Gizmochina.

Xiaomi Mi 10 je vlajkový model, ktorý bol predstavený vo februári roka 2020 s operačným systémom Android 10. Toto je už jeho druhá veľká aktualizácia, pričom je dostupná pre globálny variant.

Xiaomi Mi 10 | Zdroj: Miroslav Schwamberg

Aktualizácia so sebou prináša aj bezpečnostnú záplatu z apríla 2022, a samozrejme všetky novinky, ktoré sú spojené s Androidom 12 či nadstavbou MIUI 13. Ak ste vlastníkom smartfónu Xiaomi Mi 10, mal by vás na dostupnosť aktualizácie upozorniť automaticky.

Pre stiahnutie aktualizácie odporúčame Wi-Fi pripojenie, pokiaľ nemáte dostatočne veľký dátový balík u vášho operátora. Pred samotnou aktualizáciou sa uistite, že je váš smartfón dostatočne nabitý.

Aktualizuje aj konkurencia

Na Android 12 svoje modely aktualzuje aj konkurencia. Nedávno sme informovali o dostupnosti pre OnePlus Nord 2 či taktiež staršiu vlajkovú loď Asus ZenFone 7. Android 12 nedávno dostali aj Samsung Galaxy A71 či Nokia 8.3.

Náš tip
Kolobežkári pozor! Čakajú vás veľké zmeny
Disqus Comments Loading...