Update pre Samsung Galaxy S10 pridá novú možnosť do fotoaparátu. Obsahuje však chyby

Ďalší májový update pre rad Galaxy S10 prináša užitočnú funkciu do aplikácie fotoaparátu. Okrem toho nechýba ani májová bezpečnostná záplata a žiaľ, aj zopár chýb, ktoré u niektorých používateľov spôsobujú zamŕzanie aplikácií, poprípade celého zariadenia.

Skvelé funkcie, avšak s chybičkami

Tou spomínanou novinkou v aplikácii fotoaparátu je podpora panoramatického režimu ako pre primárny snímač, tak aj pre širokouhlý, a to v plnom rozlíšení 12 megapixelov. Doteraz ste mohli s týmto “wide-angle” fotoaparátom robiť videá a využívať ho ako senzor pre hĺbku ostrosti, pre vylepšený “bokeh” efekt pre portrétny režim.

Modelový rad Galaxy S10 dostáva systémovú aktualizáciu minimálne raz za mesiac.

Panorámy budú vyzerať o trošku inak podľa toho, akým snímačom ich vytvoríte. Nanešťastie aktualizácia tentokrát nie je v žiadnom prípade dokonalá a zamrzia vyššie spomenuté problémy, kvôli ktorým sa daný update nemusí ani dostať na slovenské zariadenia a možno bude odložený na dobu, dokým sa problémy nevyriešia.

Pokiaľ ste aktualizáciu držiacu tieto novinky už náhodou obdržali, dajte nám v komentároch vedieť, či sa vyskytujú spomínané problémy.

Ďalšie články k téme:

Náš tip
Rad smartfónov Galaxy S10 dostáva aktualizáciu, ktorá vylepší nočné fotky
Náš tip
Samsung Galaxy S10 sa na internete objavil v sýtočervenej farbe
Náš tip
Samsung: Vymeňte svoj starý Galaxy S za nový s cenou nižšou až o 420 eur
Disqus Comments Loading...