MojAndroid

Predpokladané predstavenie záhadného fotomobilu Sony Honami sa bude konať začiatkom budúceho mesiaca. Informácie o novinke z dielne Sony sú však stále strohé a nejasné. Po mnohých únikoch sa dnes objavila prvá fotografia vytvorená zadným snímačom smartfónu, ktorého rozlíšenie dosahuje hodnotu 3936×5248 pixelov, čím potvrdzuje predchádzajúce špekulácie o prítomnosti 20 MPx (presne 20,65) fotoaparátu. Exif dáta ďalej odhaľujú svetelnosť f/2,0 a pomer strán 4:3. S takými parametrami by mohlo zariadenie súperiť aj s nedávno vydaným Samsung Galaxy S4 Zoom.

Sony Honami

Pokiaľ nepoznáte predpokladané hardvérové parametre, Sony Honami ponúkne rýchly čip Snapdragon 800, 2 GB operačnej pamäte RAM, 5-palcový FullHD displej, 3000 mAh batériu a 8Mpx predný fotoaparát, čo sa nám zdá trochu utiahnuté za vlasy. Fotografia pozvánky na predstavenie, taktiež ukazuje veľmi tenký profil smartfónu a konštrukciu s fialovými prvkami. Povráva sa tiež, že celé zariadenie bude podobne, ako aktuálne high-end modely od Sony odolné voči vode a prachu. Ak si chcete pozrieť plnú veľkosť fotografie, stačí kliknúť na tento odkaz.

Náš tip
Sony Honami bude predstavený 4. septembra. Príde vo fialovej farbe ?

Zdroj: androidauthority

12.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+