MojAndroid

Vďaka včerajšiemu odhaleniu ďalšieho Android smartfónu LG G2 sme získali väčší priestor pre ďalšie pripravované zariadenia, ktoré by sa mohli objaviť v budúcom mesiaci. Jedným takým je ďalší smartfón od spoločnosti Sony, ktorý je známi len pod kódovým označením “Honami”. Podľa uniknutej fotografie, ktorá vyzerá ako pozvánka na tlačovú konferenciu, nové zariadenie by malo byť predstavené 4. septembra v trochu netradičnej farbe.

sony honami

Z fotografie môžeme usúdiť, že Sony Honami ponúkne veľmi tenký profil a konštrukciu s fialovými prvkami alebo s celým zadným krytom v tejto farbe. Smartfón by však podľa predchádzajúcich fotografií mal ponúknuť podobné dizajnové spracovanie s Xperiou Z, takže sa pravdepodobne bude jednať len o sfarbenie okrajov zariadenia, ktoré nebudú zo skla. Predchádzajúce informácie naznačujú, že Sony Honami má byť  vybavený štvorjadrovým procesorom Snapdragon 800, 2GB RAM, 16GB pamäťou rozšíriteľnou pomocou microSD, 5 palcovým Triluminos displejom s Full HD rozlíšením a batériou s kapacitou 3000 mAh. To všetko v tele odolnom voči vode a s rozmermi 144 x 73.9 x 8.3 mm.

Náš tip
Sony Honami ponúkne 20 Mpix fotoaparát malých rozmerov s f2.0

Zdroj: androidcommunity

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+