MojAndroid

Prinášame vám výber desiatich aplikácií za posledný týždeň, ktoré sa objavili medzi novinkami a ktoré patria svojou populárnosťou na vrch rebríčka v Google Play.

Top 10 android aplikacii

The Croods

Android hra The Croods spracováva príbeh “prvej modernej rodiny na svete”, ktorá žila v dobe kamennej. Ich príbeh opisuje ich každodennú rutinu a to, ako sa vysporadúvajú s problémami veľkej rodiny. Hlavným heslom a myšlienkou celej hry je “IDEA”. Tento titul sa vyznačuje vysokou kvalitou spracovania, za čo môžme vďačiť spolupráci spoločnosti Deamworks a Rovio, ktoré sú jednotkami vo svojom obore. O hre The Croods sme písali aj v samostatnom článku.

croods_1 croods

Krížovky

Ak patríte medzi ľudí, čo radi lúštia krížovky a svoje hobby by ste chceli kdekoľvek nosiť aj so sebou, tak vám odporúčame slovenskú Android aplikáciu s rovnomenným názvom. Nájdete v nej niekoľko desiatok nevylúštených krížoviek, ktoré si môžete postupne aktualizovať zaslaním platenej SMS, prípadne s prítomnosťou reklamy. Krížovky sú rozdelené do niekoľkých prehľadných kategórií, takže si môžete vylúštiť vždy tú, na ktorú máte práve chuť.

krizovky_2 krizovky

Verzia: 1.0.22
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0.22
Aktuálna cena: Zdarma

Reckless Moto

Závodné hry už dlho patria k najobľúbenejším a najsťahovanejším titulom na Google Play Store. Dokazuje to aj obľúbený titul Reckless Moto, ktorý sa objavil v našom tohto-týždňovom výbere. Jeho hlavnou prednosťou je  nenáročná grafika a jednoduché ovládanie, ktoré vám umožňujú zahrať si pekne spracovanú a jednoduchú Android hru na vašom mobilnom zariadení. Vašou úlohou je nazbierať čo najviac mincí a pritom sa vyhýbať ostatným vozidlám na ceste.

Reckless Moto_2 Reckless Moto

Verzia: 1.5
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.5
Aktuálna cena: Zdarma

9GAG – oficiálna aplikácia

Ak ovládate dobre angličtinu a ani humor vám nie je cudzí, potom možno poznáte aj server 9GAG. Ten v zahraničí patrí medzi veľmi obľúbené zdroje zábavných obrázkov a komiksov, no neznámym nie je ani v našej krajine. Počet fanúšikov tejto stránky stúpa každý deň, a preto sme radi, že sa autori rozhodli pre vytvorenie aplikácie pre mobilné zariadenia s operačným systémom Android.

9GAG - oficiálna aplikácia

Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: Rôzne
Aktuálna cena: Zdarma

Smash

Nielen vývoj natívnej grafiky Androidu, ale aj hry a aplikácie hlásajú návrat ku jednoduchosti, čo sa spracovania týka. To dokonale spĺňa aj Android hra Smash, ktorej autori sa pri jej tvorbe zamerali hlavne na to, aby bola zaujímavá a veľmi dobre hrateľná, nedbajúc pritom na zbytočné 3D efekty a náročnú grafiku. Herný princíp tejto hry vám asi vysvetľovať nemusíme, na trhu sa Smasher v rôznych podobách vyskytuje už desaťročia.

Smash_2 Smash

Verzia: 1.0.15
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0.15
Aktuálna cena: Zdarma

Spotreba.sk

Aplikácia Spotreba.sk je určená pre všetkých, ktorí chcú mať pod kontrolou evidenciu nákladov spojených so svojím vozidlom, kontrolu priemernej spotreby, evidenciu tankovaní a uskutočnených jázd. Stačí sa zaregistrovať, zaevidovať svoje vozidlo (alebo vozidlá) a evidovať si tankovania, jazdy a všetky náklady spojené s vozidlom. Takto získate dokonalý prehľad o všetkých výdavkoch, priemernej spotrebe, nákladoch na tankovanie a o uskutočnených jazdách.

Spotreba.sk_2 Spotreba.sk

Earn To Die

Vaša úloha v hre Earn To Die je veľmi jednoduchá. Musíte si vyzbrojiť čo najlepšie vaše auto a v každej jazde zabiť čo najviac zombie-kov. Dbať pritom musíte aj na to, aby vám palivo vydržalo čo najdlhšie a aby ste počas každej jazdy zarobili čo najviac peňazí. Za tie si totižto môžete kúpiť lepšiu výbavu pre svoje auto, nové zbrane a ďalšie vybavenie. A lepšia výbava znamená aj viac zabitých zombie. Viac si prečítajte v našom článku Earn To Die: Herná novinka plná adrenalínu a zombie.

Earn to Die_2 Earn to Die

Verzia: 1.0.28
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0.28
Aktuálna cena: Zdarma

MessageMe 

Ak si potrpíte na komunikáciu pomocou SMS správ, tak by sa vám aplikácia MessageMe mohla hodiť. Môžete s ňou totižto bezplatne posielať správy priateľom a rodine, pokiaľ majú vo svojom mobilnom zariadení nainštalovanú rovnakú aplikáciu a obaja ste pripojení k internetu. Okrem toho aplikácia ponúka aj pekne spracovanú grafiku a jednoduché prostredie.

MessageMe_2 MessageMe

Monster Zuma

Zuma je svetoznáma hra, ktorá si svoje miesto našla v srdci miliónov hráčov. Nájsť však jej kvalitné spracovanie pre Android zariadenia je veľmi ťažké, preto prišiel titul Monster Zuma veľmi vhod. Ten okrem výborného gameplayu ponúka aj pekné grafické spracovanie a jednoduché ovládanie. Grafika tejto hry sa nápadne podobá na jej staršiu verziu dostupnú v známom ICQ, odkiaľ vám táto hra môže byť známa.

Monster Zuma_2 Monster Zuma

Mini Ninjas

Mini Ninjas ponúkajú vynikajúcu grafiku a množstvo zábavy. V hre ovládate hlavného hrdinu Hira a jeho ninja kamarátov. Vašou úlohou je získať vzácny artefakt, ktorý ukradol mocný drak a svoju cestu si budete musieť prebojovať cez armádu nepriateľských jednotiek zlého samurajského panovníka. Dotykovými gestami sa vyhýbate prekážkam, zbierate peniaze alebo útočíte na protivníkov. Viac o tejto hre nájdete v našom článku Hra Mini Ninjas sa objavila v Google Play.

Mini Ninjas_2 Mini Ninjas

16.3.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+