MojAndroid

Spoločnosť Rovio sa vo svete Androidu preslávila najmä titulom Angry Birds. Stojí však aj za ďalšími veľmi zaujímavými hrami ako Amazing Alex alebo Bad Piggies, ktoré si spolu s nahnevanými vtákmi získali niekoľko sto miliónov stiahnutí po celom svete. Najnovšie však spoločnosť Rovio uzavrela spoluprácu s filmovým štúdiom Dreamworks, ktoré sa chystá predstaviť animovaný film The Croods. Spoločnosť Rovio sa samozrejme postarala o jeho herné spracovanie.

the-croods-1

The Croods spracováva príbeh “prvej modernej rodiny na svete”, ktorá žila v dobe kamennej. Ich príbeh opisuje ich každodennú rutinu a to, ako sa vysporadúvajú s problémami veľkej rodiny. Hlavným heslom a myšlienkou celej hry je “IDEA”.  Hoci bude táto hra spracovaná na odlišný spôsob ako Angry Birds (podľa uverejnených screenshotov), určite sa máme na čo tešiť. Rovio je vo svete totižto známe tým, že prináša perfektný gameplay, krásnu grafiku a jednoduché ovládanie, s ktorým nemajú problém ani začiatočníci. Hra The Croods by mala byť dostupná pre Android a iOS zariadenia už od 14. marca na príslušných internetových obchodoch Google Play a AppStore, a poznáme aj jej cenu -bude zadarmo! :)

2013-03-14 12.47.03 2013-03-14 12.47.28

2013-03-14 12.48.34 2013-03-14 12.52.54

Aktualizácia: Hra The Croods je už dostupná na Google Play.

Zdroj: Rovio

14.3.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+