MojAndroid

Na Google Play Store sa objavila veľmi zaujímavá Android hra, ktorú môžete poznať z konkurenčných zariadení s iOS. Jej názov je Earn To Die a ak ste fanúšikmi zombie a adrenalínovej jazdy, tak si určite prídete na svoje. Ide o perfektne spracovaný titul, ktorý je nenáročný na rozmýšľanie a pritom vás dokáže zabaviť na dlhšiu dobu.

earn-to-die-main

Vaša úloha v hre Earn To Die je veľmi jednoduchá. Musíte si vyzbrojiť čo najlepšie vaše auto a v každej jazde zabiť čo najviac zombie-kov. Dbať pritom musíte aj na to, aby vám palivo vydržalo čo najdlhšie a aby ste počas každej jazdy zarobili čo najviac peňazí. Za tie si totižto môžete kúpiť lepšiu výbavu pre svoje auto, nové zbrane a ďalšie vybavenie. A lepšia výbava znamená aj viac zabitých zombie.

earn-to-die-2 earn-to-die-1

earn-to-die-3 earn-to-die-4

Hra je spracovaná veľmi dobre po všetkých stránkach. Či už ide o prepracovanú grafiku alebo zvuky, hra vás zaujme už po prvom spustení. Veľmi dobre autori spracovali aj ovládanie auta, ktoré je zabezpečené tlačidlami v dolných rohoch displeja. Na Google Play Store sa hra Earn To Die nachádza v dvoch verziách – platenej a bezplatnej. Zatiaľ, čo bezplatná verzia ponúka len obmedzené možnosti hrania, v plnej verzii za 91 centov si užijete maximálne možnosti tejto hry a zombie-kov môžete zabíjať bezhlavo, až kým vás to neprestane baviť. Ak vás titul Earn To Die zaujal, využite náš widget nižšie a stiahnite si túto hru do svojho Android zariadenia.

Verzia: 1.0.28
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0.28
Aktuálna cena: Zdarma

Verzia: 1.0.29
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.0.29
Aktuálna cena: Zdarma

14.3.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+