Porovnanie nových paušálov Áno s konkurenciou (v cene do 10, 20 a 30 € mesačne)

Telekom nedávno predstavil nové paušály Áno a my v tomto článku prinášame ich porovnanie s aktuálnou konkurenciou od ostatných operátorov. Článok kvôli prehľadnosti rozdelíme na 3 cenové kategórie:

  1. do 10 €
  2. do 20 €
  3. do 30 €

Náš tip
Pokrytie 4G sieťou na Slovensku rastie, Telekom rozširuje aj 4G+

Náš tip
Telekom uvádza nové paušály ÁNO: Prinášajú viaceré zmeny vo využívaní dát

Paušály v cene do 10 €

Presne za 10 € mesačne ponúka Telekom paušál s názvom Áno S. Záujemca sa za svoje peniaze môže spoľahnúť na 100 voľných minút do sietí v SR aj EÚ a 250 MB voľných dát v SR aj EÚ. SMS a MMS predplatené nie sú, ich cena je 7 centov za SMS/MMS.

O2 neponúka v cene do 10 € žiadny paušál, preto sa sústredíme na jeho najlacnejší, ktorý stojí 15 € mesačne. O2 Modrý paušál ponúkne 100 voľných minút v celej EÚ. Pokiaľ radi esemeskujete, určite neprehliadnite fakt, že SMS sú v Modrom paušále neobmedzené. Pokiaľ radšej dátujete, môžete využiť 500 MB predplatených dát mesačne.

Pre zákazníkov Orange je za 10 € mesačne k dispozícii paušál z názvom Go Europe 10. Ten ponúkne 100 voľných minút do všetkých sietí, plus nekonečné volania na 3 čísla v rámci siete Orange. Voľné SMS tento paušál neponúka, ale zákazník má možnosť dokúpiť 100 SMS/MMS za 1 €, prípadne neobmedzené SMS/MMS za 2 € mesačne. Čo sa týka dát, tie sú neobmedzené, ale len minimálnou rýchlosťou, pre zvýšenie rýchlosti je potrebné dokúpiť extra balíček.

Za 9 € mesačne nám najmladší slovenský operátor 4ka ponúkne paušál s názvom Sloboda 300. Ten obsahuje 300 voľných minút alebo SMS do všetkých sietí a 1 GB voľných dát.

Porovnanie paušálov do 10 € v tabuľke:

Náš tip
Najlepší paušál na volanie a SMS do 20 € (3/2018)

Tento článok je rozdelený na niekoľko častí: 

Tento článok je rozdelený na niekoľko častí: 

Paušály v cene do 20 €

Za 20 € nám Telekom ponúka nový paušál Áno M, ktorý obsahuje neobmedzené hovory v SR aj EÚ a aj neobmedzené SMS a MMS v SR aj EÚ. Áno M ponúka aj 500 MB voľných dát mesačne v SR aj EÚ.

Pokiaľ si zvolíte Strieborný O2 paušál, dostanete za 20 e mesačne neobmedzené volania aj SMS v celej EÚ. Zákazníci sa môžu tešiť aj na 1 GB voľných dát, taktiež v celej EÚ.

Najväčší slovenský operátor Orange má vo svojom portfóliu paušál s názvom Go Europe 20. Za 20 € mesačne dostanete 200 voľných minút do všetkých sietí a nekonečné hovory na 5 čísel v rámci siete Orange. Voľné SMS a MMS tento paušál neponúka, no dajú sa dokúpiť. 100 SMS/MMS za 1 €, prípadne nekonečne SMS/MMS za 2 € mesačne. Pre záujemcov o paušál Go Europe 20 je pripravených aj 500 MB voľných dát mesačne.

4ka má vo svojej ponuke do 20 € paušál s názvom SLOBODA∞+, ktorý za 20 € mesačne ponúkne zákazníkom nekonečné volania a SMS v Slovenskej republike. Záujemcovia o tento paušál sa môžu tešiť aj z 1 GB predplatených dát v celej SR, prípadne nekonečných dát v 4G sieti 4ka.

Porovnanie paušálov do 20 € v tabuľke:

Náš tip
Porovnanie dostupných dátových paušálov slovenských operátorov [03/2018]

Tento článok je rozdelený na niekoľko častí: 

Tento článok je rozdelený na niekoľko častí: 

Paušály v cene do 30 €

Za 30 € mesačne ponúka Telekom paušál Áno L. Ten obsahuje neobmedzené volania v SR aj EÚ a taktiež aj neobmedzené SMS/MMS v SR aj EÚ. K dispozícii sú aj 4 GB predplatených dát mesačne.

O2 ponúka za 30 € mesačne svoj Zlatý paušál. Ten obsahuje neobmedzené volania aj SMS v celej EÚ a 3 GB predplatených dát taktiež v celej EÚ.

Paušál od Orange s názvom Go Europe 30 ponúka nekonečné volania do všetkých sietí v SR aj EÚ a taktiež 500 minút zo SR do USA a Kanady. Čo sa týka dát, zákazníci majú k dispozícii 2 GB v SR aj EÚ. Predplatené SMS a MMS paušál neobsahuje, no je možné ich dokúpiť. 100 SMS/MMS za 1 € alebo nekonečné SMS/MMS za 2€ mesačne.

Porovnanie paušálov do 30 € v tabuľke:

Disqus Comments Loading...