Pozrite si Samsung Galaxy S8 na ďalších reálnych fotografiách

Výstava MWC 2017 ako významná technologická udalosť tento rok nepriniesla novú vlajkovú loď spoločnosti Samsung. Napriek tomu sme svedkami ďalších únikov fotografií a špecifikácií. Nový Galaxy S8 sa mierne podobá na predchádzajúce modely Galaxy S7 Edge či Galaxy Note 7, avšak s omnoho tenšími rámčekmi okolo displeja.

Náš tip
vSamsung Galaxy S8 v plnej svojej kráse zachytený na tlačovej fotografii

Novinka má prísť vo dvoch verziách, Galaxy S8 s uhlopriečkou displeja 5,8″ a Galaxy S8 + s uhlopriečkou 6,2″. Oba displeje prinesú QuadHD + SUPER Amoled technológiu. Tešiť sa teda môžete na tradične presaturované a sýte farby typické pre Samsung Amoled panely.

Náš tip
Samsung Galaxy S8 a S8 Plus boli zachytené na prvom videu!

Predošlé informácie o Galaxy S8 novinkách hovoria o prítomnosti čipsetu Qualcomm Snapdragom 835 (US verzia) alebo najnovšom Exynos čipsete (medzinárodná verzia). K dispozícii bude tiež 4 GB RAM, 64 GB úložisko či slot pre microSD karty až do kapacity 2 TB. Výbava zahŕňa tiež zadný 12 MPix “dual-pixel” fotoaparát, 8 MPix prednú kameru a tiež skener očnej dúhovky pre zabezpečenie (podobne ako na Galaxy Note 7).

Zaujímavosťou je tiež nové tlačidlo v bočnej hrane. Okrem regulátoru hlasitosti či tlačidla zapínania je k dispozícii ešte špeciálne tlačidlo a to pravdepodobne pre spustenie inteligentného hlasového asistenta od Samsungu (špekuluje sa práve o prítomnosti technológie Samsung Bixby). Telefón disponuje tiež univerzálnym USB-C konektorom, reproduktorom v spodnej hrane či 3,5 mm jack konektorom (áno, Galaxy S8 by skutočne mal obsahovať tento populárny audio konektor).

Náš tip
Samsung Galaxy S8 plus: Poznáme detailné špecifikácie zariadenia

Viac informácií o pripravovaných modeloch Samsung Galaxy S8 a S8 + sa dozvieme už 29. marca na špeciálnej udalosti Samsungu. Globálne vydanie nových vlajkových lodí od Samsungu sa očakáva 29. apríla 2017.

Zdroj: androidcommunity

Disqus Comments Loading...