Samsung pre nás chystá “Ultra” skladačku. Dočkáme sa prémiovejšieho Galaxy Z Fold6?

Priaznivci modelového radu Samsung Galaxy Z Fold budú z tejto informácie nadšení. Samsung pre nás tento rok pripravuje skladaciu novinku, akú sme tu doteraz nemali. Dočkať sa máme prémiového smartfónu Samsung Galaxy Z Fold6 s prívlastkom “Ultra”. Čo možno od neho očakávať? Aktuálne známe podrobnosti zverejnila stránka Gizmo China.

“Ultra” model skladacieho smartfónu? Bude zrejme realitou

Klasický variant Samsung Galaxy Z Fold6 by si mal zachovať svoje typické črty, akými sú tenký dizajn a výbava troch fotoaparátov na zadnej strane telefónu. Hovorí sa aj o implementácii stylusu S Pen priamo do konštrukcie. Toto pero už dôverne poznáme z vlajkových lodí spoločnosti a obsahuje ho aj model Samsung Galaxy S24 Ultra. Dôkazy o tom, že juhokórejský gigant pripravuje “Ultra” verziu skladacieho smartfónu, vychádzajú z uniknutého modelového označenia. Samsung Galaxy Z Fold6 Ultra bude zrejme niesť modelové číslo “SM-F958N”.

Samsung Galaxy Z Fold5

Posledné číslo “8” Samsung používa práve na označenie svojho “Ultra” modelu (zo série Galaxy S), pričom klasické zariadenia Galaxy Z Fold majú končiace číslo “6”. Očakávať môžeme jeho predstavenie súčasne s klasickým Z Fold6 v priebehu júla tohto roka, avšak ešte by sme sa predom netešili. Existuje šanca, že “Ultra” novinka ostane predávaná exkluzívne len na domácom juhokórejskom trhu. Z parametrov je potvrdený akurát len použitý čipset. Ako by mnohí predpovedali, pôjde samozrejme o Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3. Na ďalšie podrobnosti si ešte budeme musieť počkať.

Konkurenciou pre nové skladacie modely od Samsungu budú napríklad tieto zariadenia:

OnePlus Open | Zdroj: OnePlus

Náš tip
Nothing Phone 3 alebo úplná novinka? Na trh smartfónov zrejme príde nová značka
Disqus Comments Loading...