Poznáme dátum uvedenia Samsung Galaxy Z Fold6, Flip6 a prsteňa Galaxy Ring

Každoročne v priebehu leta mávajú premiéru nové modely skladacích smartfónov Samsungu. Minuloročné skladačky Galaxy Z Fold5 a Galaxy Z Flip5 prišli koncom júla a v rovnakom mesiaci budú predstavení ich nástupcovia. Web Sammmobile tvrdí, že má z dôveryhodných zdrojov potvrdený dátum 10. júl 2024.

Mohlo by vás zaujímať:

Samsung Galaxy Z Fold5

Veľká udalosť Galaxy Unpacked sa vraj uskutoční v Paríži, meste, ktoré bude dejiskom letnej olympiády a Samsung je jedným z najväčších sponzorov hier. Očakáva sa, že spoznáme nielen ďalšiu generáciu smartfónov s ohybným displejom, ale dozvieme sa aj viac informácií o prvom inteligentnom prsteni Galaxy Ring, ktorý výrobca prvýkrát oficiálne ukázal na februárovej výstave MWC 2024.

Špekuluje sa, že tento rok možno spoznáme aj prémiový smartfón Samsung Galaxy Z Fold6 s prívlastkom “Ultra”. Viac informácií sa dočítate v tomto článku. S veľkou pravdepodobnosťou Samsung predstaví v júli aj nové modely inteligentných hodiniek Galaxy Watch7 a zrejme aj nové úplne bezdrôtové slúchadlá Galaxy Buds.

Pravdivosť júlového dátumu zatiaľ Samsung nepotvrdil, preto kým nie je udalosť Galaxy Unpacked oznámená, berte naše informácie ako pravdepodobné, ale neoverené. Budeme vás informovať.

Náš tip
Stiahni si aplikáciu Try Galaxy a vyskúšaj si simuláciu najnovšieho smartfónu od Samsungu
Disqus Comments Loading...