Samsung Galaxy A54: Toto môžeme očakávať od novinky

Samsung Galaxy A54 5G I Zdroj: androidauthority.com

Spoločnosť Samsung príde každoročne na trh s novým modelom triedy A5x. V roku 2019, počnúc modelom Galaxy A50, predstavila dostupný smartfón strednej triedy nabitý funkciami. Ani teraz nebude nič inak. Podľa informácií o uniknutých špecifikáciách zverejnených na webe androidauthority.com, sa na Samsung Galaxy A54 určite môžeme tešiť.

Samsung Galaxy A54 by mal prísť na trh s certifikáciou IP67 a hlavným fotoaparátom s OIS

Nie je to tak dávno, čo verejnosť uzrela prvé vizualizácie modelu Galaxy A54. Tie naznačovali jemný dotyk zmien týkajúcich sa zaoblenejších rohov smartfónu a fotoaparátov na zadnej strane. Pred niekoľkými dňami však boli na Twitteri zverejnené neoficiálne špecifikácie vyššie spomínaného modelu.

Uniktnuté špecifikácie modelu Samsung Galaxy A54 5G I Zdroj: androidauthority.com

Nový Samsung Galaxy A54 by mal byť poháňaný doposiaľ nepredstaveným 5G čipsetom Exynos 1380, postaveným na 4 nm technológii. 6,4 palcový, FullHD AMOLED displej by mal prísť so 120 Hz obnovovacou frekvenciou a plynulosť systému by mala mať na starosti RAM s veľkosťou 6 alebo 8 GB.

Smartfón by mal spoliehať na hlavný, 50 megapixelový fotoaparát s optickou stabilizáciou. Ultraširokouhlému snímaču s rozlíšením 12 megapixelov, by mal sekundovať zatiaľ nešpecifikovaný 5 megapixelový objekív. Podľa konfigurácie fotoaparátov v prípade predošlého modelu, by mohlo ísť o hĺbkový snímač. Okrem toho môžeme očakávať batériu s kapacitou 5000 mAh s podporou 25 W nabíjania, Android 13 a certifikáciu IP67.

Podľa informácií by sa mal predávať v dvoch variantoch a to so 128 alebo 256 GB úložiskom. Čo sa týka farebného prevedenia, je v príprave pravdepodobne čierna, fialová, biela a zelenožltá verzia.

Na záver musíme pripomenúť, že pri tomto type únikov je treba vziať na vedomie fakt, že ide o neoficiálne informácie. Tie sa často od tých oficiálnych môžu (ale nemusia) líšiť.

Náš tip
Bizarné vyhľadávania Slovákov na Googli za rok 2022 pobavia
Disqus Comments Loading...