Roborock S7 MaxV Ultra: Robotický vysávač, ktorého mop sa vyčistí sám

Zdroj: Roborock.com

Vylepšené mopovanie, inteligentnejší dok či rozpoznávanie prekážok pomocou umelej inteligencie. To všetko ponúkne nový robotický vysávač Roborock S7 MaxV Ultra, o ktorom informoval portál Forbes.

Špičková výbava za vysokú cenu

Model S7 MaxV Ultra prináša najväčší sací výkon zo všetkých ostatných Roborock vysávačov, konkrétne 5 100 Pa. Má tiež väčšie nádoby na špinu a vodu, aby zvládol vysávať bez prerušenia priemerných 180 minút. Po zmapovaní domácnosti sa pri nízkej kapacite batérie pôjde dobiť a následne bude automaticky pokračovať v práci. Z nuly na sto sa dokáže nabiť za necelé štyri hodiny.

Roborock S7 MaxV Ultra | Zdroj: Roborock.com

Nechýba mu ani schopnosť vyhýbať sa prekážkam, dokonca aj po tme, o čo sa postará RGB kamera, skener, ktorý pomocou svetla rozpoznáva 3D objekty a nová NPU (Neural processing unit). Pri vysávaní zvládne dokonca identifikovať podlahové materiály a následne odporučiť ideálny spôsob a intenzitu čistenia. Okrem režimu vysávania ponúka aj režim mopovania, pričom nová schopnosť detegovať podlahové materiály zaistí, že koberce zmývať nebude.

Roborock S7 | Zdroj: Miroslav Schwamberg

Predávať sa začne v druhom štvrťroku tohto roku, buďte však pripravení zaplatiť poriadne mastnú sumu. Odporúčaná cena je stanovená na 1 399 dolárov.

Vylepšený dok s nádobami na vodu

Spolu s vysávačom výrobca predstavil aj prepracovaný dok, ktorý zvládne oveľa viac, než len nabíjanie a automatické vyprázdnenie špiny zo zariadenia. Okrem priehľadného zásobníka na prach a špinu v sebe ukrýva aj dve nádrže na vodu. Jedna slúži na naplnenie nádoby na vodu vo vysávači a na čistenie jeho mopu, zatiaľ čo do druhej sa automaticky bude vyprázdňovať použitá voda.

Roborock S7 MaxV Ultra | Zdroj: Roborock.com

Konkurencia

Náročnejší používatelia by určite nemali prehliadnuť zariadenia Samsung Jet Bot AI+, iRobot Roomba J7+ a Roomba i7+. No ak hľadáte niečo lacnejšie, pripravili sme si pre vás výber najlepších robotických vysávačov do 300 eur.

Náš tip
Xiaomi prichádza so skladacou novinkou inšpirovanou Samsungom
Disqus Comments Loading...