Vyhrajte robotický vysávač iRobot Roomba e5 | NAY Android Roka 2018

Anketa Nay Android Roka 2018 je v plnom prúde a vy už teraz môžete hlasovať za vaše obľúbené zariadenia uplynulého roka. Váš hlas nielen prispeje lepšiemu umiestneniu vášho obľúbeného zariadenia, ale zároveň vás zaradí do súťaže o hodnotné ceny. Jednou z nich je aj robotický vysávač iRobot Roomba e5!

iRobot Roomba e5

S týmto pomocníkom sa už o vysávanie vašej domácnosti nebudete musieť starať. Jednoducho si nastavíte čas, kedy bude Roomba e5 vysávať a hotovo. O nič viac sa nemusíte starať. Kompletná sada inteligentných senzorov naviguje robot pod a okolo nábytku, aby boli vaše podlahy dôkladne vyčistené.

Pripojenie iRobot Roomba e5 k domácej sieti Wi-Fi rozširuje možnosti ovládania vysávača cez mobilnú aplikáciu iRobot HOME. V aplikácii máte prehľad o aktuálnom stave vysávača, môžete ho na diaľku spustiť, pozastaviť, určiť si týždenný plán vysávania a zároveň vidíte históriu upratovaní. O skončení každého upratovania budete navyše upozornený push správou na displeji smartfónu. Aplikácia iRobot HOME je dostupná cez Google Play pre smartfóny a tablety s operačným systémom Android od verzie 5.0.

Roomba e5 je ďalej vybavená jedinečnou funkciou Dirt Detect. V prípade, že pri vysávaní nájde väčšie množstvo znečistenia, problematickému miestu sa intenzívne venuje, až kým nebude úplne čisté. Výkonný motor zaistí v porovnaní so systémom AeroVac v Roombe série 600 až 5-násobne silnejšie vysávanie, čo oceníte pri čistení hlboko usadených nečistôt z koberca a odstraňovaní špiny a srsti domácich miláčikov. Všetky nečistoty a prach sú v zásobníku zachytené vysokoúčinným filtrom.

Verzia: 2.6.2-release
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.6.2-release
Aktuálna cena: Zdarma

S pohybom v prostredí plnom nábytku a prekážok si Roomba e5 poradí vďaka sade senzorov a inteligentnej navigácii iAdapt, ktorá zabezpečí, aby Roomba nevynechala žiadne miesto na podlahe. Miesta v kútoch, pozdĺž stien a nábytku pomôže vyčistiť špeciálne navrhnuté bočná kefka, ktorá pozbiera nečistoty, chumáče prachu a vlasy z týchto miest.

Čo môžete vyhrať?

V ankete NAY Android Roka 2018 môžete vďaka svojmu hlasu vyhrať až osemnásť cien. Hlavnou cenou je smartfón Samsung Galaxy Note9, ktorú venoval generálny partner ankety NAY, a.s.. Okrem neho sú v hre ale aj ďalšie hodnotné ceny. Každý hlasujúci má šancu získať aj Huawei P20Motorola OneXiaomi Redmi Note 5Alcatel 3V, Creative Sound BlasterX G6, 2x powerbanka Canyon3x ESET Mobile Security5x navigácia Sygic.

Ako môžete zvýšiť svoje šance na výhru?

Hoci sa každý hlasujúci môže zapojiť iba raz, tí najaktívnejší výrazne zvýšia svoje šance na výhru. Aj tento rok je totiž možné pozvať do ankety vašich známych, za čo vás patrične odmeníme. Všetci tí hlasujúci, ktorí do ankety pozvú aspoň piatich ďalších priateľov alebo známych, budú zaradení do žrebovania o 10x tekutú ochranu smartfónu Wowfixit. Ten hlasujúci, ktorý do ankety pozve najviac kamarátov, vyhráva robotický vysávač iRobot Roomba e5. Známych môžete do ankety pozývať prostredníctvom vášho účtu na stránke AndroidRoka.sk.

Partneri NAY Android Roka 2018

Disqus Comments Loading...