Orange Android Roadshow je po lete späť! Začíname v Banskej Bystrici

Orange Android Roadshow po krátkej letnej prestávke pokračuje naplno v ďalšom meste! Na stretnutie sa môžu tešiť fanúšikovia Androidu a technológií  v Banskej Bystrici. Práve v tomto meste sa stretneme už 24. septembra v Hoteli Dixon. Už tradične začíname ráno o desiatej hodine.

Prihláste sa na odber nášho YouTube kanálu MojAndroid.sk

Na podujatie zavítajú naši partneri Tatra Banka, Creative, HTC, Huawei, Lenovo, Samsung, MP3.sk a ďalší. Generálnym partnerom akcie je Orange. Tešiť sa môžete na najnovšie zariadenia všetkých menovaných spoločností, vrátane HTC 10, Huaweiu P9, Samsungu Galaxy S7 edge a Galaxy Note 7, ako aj horúcej novinky Moto G4 Plus a ďalších zariadení od Lenova. Zaujímavé príslušenstvo donesú chalani z MP3.sk.

Náš tip
Android Roadshow 2016 v Bratislave očami účastníkov VIDEO

Registrácia na Orange Android Roadshow 2016 je bezplatná a pokiaľ sa na akciu zaregistrujete a osobne na ňu aj prídete, budete zapojení do žrebovania o 3 smartfóny Huawei – Huawei P9, Huawei P9 Plus a Huawei P9 Light. 

Presný program akcie pripravujeme a zverejníme ho už čoskoro. Už teraz je však isté, že sa máte na čo tešiť a k videniu bude toho skutočne veľa. Vstup na akciu je samozrejme zdarma,musíte sa však registrovať.  Spraviť tak môžete na stránke AndroidRoadshow.sk.

Disqus Comments Loading...