MojAndroid

V obchode Google Play nájdeme mocné nástroje, ktoré ponúkajú používateľom rozsiahle možnosti, no nájdeme tam aj jednoduché aplikácie, slúžiace len na jeden konkrétny účel. Presne takou je aplikácia SwimZa, ktorá už svojim názvom naznačuje, že bude mať súvislosť s krytou plavárňou v Žiline.

SwimZa Android aplikacie

Aplikácia umožňuje používateľom sledovať otváracie doby žilinskej plavárne priamo na svojich Android zariadeniach. Prehľadne pod sebou zobrazuje 11 najbližších dní, počas ktorých je plaváreň otvorená a informuje aj v akých hodinách je možné plávať a koľko dráh je dostupných. SwimZa sťahuje program plávania z oficiálnych stránok plavárne, pričom v nastaveniach si môžete zvoliť či sa sťahovanie programu vykoná po každom spustení alebo len po stlačení tlačidla refresh. Okrem plávania ponúka aj otváracie hodiny sauny, rozdelené podľa druhu.

SwimZa Android aplikacie SwimZa Android aplikacie SwimZa Android aplikacie

Aplikácia SwimZa je skutočne jednoduchá, no všetkým návštevníkom žilinskej plavárne, ktorí vlastnia Android zariadenia určite padne vhod. Nemáme k nej žiadne výhrady, hoci priestor pre rozšírenie ešte nejaký je. Aplikáciu si môžete bezplatne stiahnuť z obchodu Google Play napríklad prostredníctvom nášho widgetu nižšie.

Verzia: 2.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.0
Aktuálna cena: Zdarma

27.2.2014

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+