MojAndroid

Až 30% majiteľov smartfónu Samsung Galaxy S4 sa sťažuje na problémy s batériou. Tá im v priemere po polročnom používaní začína vypovedať službu, pričom sa značne degraduje, stráca svoje vlastnosti, prehrieva samotný smartfón a dokonca “opúcha” a vytláča zadný kryt do neprirodzeného tvaru. Spoločnosť tento problém začala ihneď riešiť a poškodeným batériu bezplatne vymení v hociktorom zo Samsung centier. O problémoch s batériou v Galaxy S4 sme vás informovali aj pred pár dňami.

samsung-galaxy-s4

Naľavo nepoškodená batéria a napravo vzorka s chybou, ktorá “opuchla”.

Na problémy s batériou v smartfóne Samsung Galaxy S4 upozornili operátori, ktorí zaznamenali chybu batérie približne pri každom treťom predanom smartfóne. Problém je rozšírený najmä v Európe, no postihnuté sú aj iné oblasti po celom svete. Oficiálne vyjadrenie spoločnosti Samsung pre server Trusted Views znie:

“Sme si vedomí tohto problému, ktorý má vplyv na obmedzený počet zákazníkov. Žiadame všetkých zákazníkov, aby v prípade takýchto problémov navštívili najbližšie servisné stredisko spoločnosti Samsung Electronics, kde môžu získať náhradnú batériu zdarma. Sme naďalej odhodlaní poskytovať najlepší možný užívateľský zážitok pre našich zákazníkov.”

Na problém sme sa opýtali aj zastúpenia spoločnosti Samsung na Slovensku, akonáhle získame odpoveď, budeme vás informovať.

Zdroj: PhoneArena

16.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+