MojAndroid

Herné štúdio Hexage má na svojom konce niekoľko zaujímavých Android hier, ktoré sú ladené vo farebnom Retro štýle a každá z nich má svoje čaro a originalitu. Je to napríklad najnovší Reaper, môj osobný favorit Radiant Defense alebo klasický Radiant. K výborným titulom však patrí aj akási obdoba legendárneho Pac-Mana s názvom EVAC, ktorú si v tomto článku predstavíme.

EVAC patrí k starším titulom od spomínaného štúdia, no ponúka zaujímavý koncept. Cieľom hry je pomôcť malej kocke utiecť z farebných a náročných bludísk, a vyhnúť sa nepriateľským strážcom, ktorí jej chcú znemožniť útek. Prostredie hry svojim spôsobom pripomína bludisko v klasickej hre pac-man. Kocku ovládate virtuálnym joystickom pohybom do štyroch smerov. Cieľom je pozbierať všetky farby resp. všetky bodky v bludisku a vstúpiť do východu. Hra sa odlišuje tým, že ponúka rôzne pasce pre strážcov, prekážky ktoré je potrebné odstrániť alebo otvoriť s ich pomocou brány a podobne. Hra ponúka 32 úrovní, ktoré postupne naberajú na obtiažnosti. Prvé úrovne sú jednoduché a určené na vysvetlenie mechanizmov, no neskôr budete mať problémy s prejdením aj po niekoľkonásobných opakovaniach.

Evac android hry Evac android hry Evac android hry

Hra ponúka výbornú grafiku, hudbu či zvuky v Retro štýle. Výhrady mám však v ovládaní, ktoré  nie je úplne dokonalé a občas náročné na zvládnutie. EVAC však patrí k výborným titulom a rozhodne ho odporúčam vyskúšať každému mobilnému hráčovi. Titul je dostupný zadarmo a stiahnuť ho môžete kliknutím na nižšie uvedený widget.

Verzia: 2.4.6
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2.4.6
Aktuálna cena: Zdarma
15.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+