MojAndroid

Herné štúdio Hexage patrí k jedným z najlepších tvorcov hier pre platformu Android a medzi jeho najznámejšie tituly patrí najmä výborná tower defense hra Radiant Defense, ktorú sme si predstavili v Obednej prestávke. Najnovším prírastkom, ktorý je odsúdený na rovnaký úspech sa stáva akčná RPG hra s názvom Reaper. Hra sa však v porovnaní s konkurenčnými titulmi odlišuje svojou hrateľnosťou, ovládaním, ako aj výbornou grafikou.

Hexage Reaper Android hry

Príbeh hry hovorí o pradávnej vojne medzi civilizovaným svetom a obyvateľmi divokej prírody, ktorá nemala konca až kým sa neobjavila nádej vo forme bojovníka nazvaného Reaper. Vašou úlohou je bojovať s hlavnou postavou a plniť rôzne úlohy, za ktoré získavate skúsenosti a peniaze na nové zbrane alebo výbavu. To je samozrejme tradičné pre každú hru RPG žánru. Reaper sa však odlišuje pohľadom zboku a ovládaním, ktoré rozdeľuje obrazovku na 3 sekcie. V prvej polovici obrazovky ovládate pohyb hlavnej postavy a v druhej polovici vykonávate rôzne útoky a skákanie. Koncept je naozaj zaujímavý, takže ho odporúčame vyskúšať každému fanúšikovi tohto typu mobilných hier.

Hexage Reaper Android hry Hexage Reaper Android hry Hexage Reaper

Na titule je zaujímavá aj monetizácia. Hru si totižto stiahnete zadarmo a môžete bezproblémovo hrať až do 10 levelu. Potom si už musíte aktivovať prémiový účet v rôznych verziách, ktorých cena začína na hodnote 2,99 €. Takto majú hráči výbornú možnosť poriadne si ju vyskúšať ešte pred tým, než si ju zakúpia. Okrem toho, hra ponúka plnú podporu pre HID ovládače, ako je MOGA, Nvidia Shield, Nyko a ďalšie. Dostupné sú aj rebríčky, ukladanie priebehu hry do cloudu a iné vylepšenia, ktoré určite oceníte. Hru si môžete stiahnuť a vyskúšať kliknutím na nižšie uvedený widget.

Verzia: 1.4.13
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.4.13
Aktuálna cena: Zdarma

10.9.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+