MojAndroid

Obchod Google Play ponúka niekoľko výborných nástrojov na automatizáciu operačného systému Android, ako napríklad Tasker. Niekedy však potrebujete vykonať niečo špecifické a najlepším spôsobom ako to spraviť je nahrať svoje akcie. Presne túto funkcionalitu ponúka aplikácia RepetiTouch. Upozorňujeme, že na spustenie aplikácie je nutné vlastniť zariadenie s ROOT prístupom.

RepetiTouch Android aplikacie

RepetiTouch umožňuje nahrávať dotykový vstup používateľa jednoduchým stlačením tlačidla nahrávania na paneli, ktorý môžete vidieť vyššie. Tento je prítomný počas celej doby nahrávania. Aplikácia prakticky zaznamená každý dotyk a jeho polohu na obrazovke a dokáže ich zopakovať. To však prináša aj najväčšiu nevýhodu appky a tou je nutnosť zabezpečiť rovnaké podmienky, pri akých boli dotyky nahrávané. Ak sa napríklad počas prehrávania zobrazí okno, alebo spustená aplikácia nezobrazí rovnaký obsah, nahrané dotyky sa nerealizujú správne.

Aplikácia aj napriek tomu stojí za vyskúšanie a používatelia možno nájdu pre ňu využitie. V obchode Google Play je dostupná v dvoch verziách – RepetiTouch Free a RepetiTouch Pro. Free verzia je obmedzená a zobrazuje reklamy, pričom platená verzia je bez reklám a s plnou funkcionalitou.

Verzia: 1.4.6.0
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.4.6.0
Aktuálna cena: Zdarma

Verzia: 1.6.12.0
Aktuálna cena: 9,99 €
Verzia: 1.6.12.0
Aktuálna cena: 9,99 €

14.10.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+