MojAndroid

Sony mal podľa nedávnych správ pripravovať mini verziu vlajkovej lode Honami, známej tiež pod označením Z1. Honami mini má zaujať potencionálnych zákazníkov predovšetkým svojimi špičkovými parametrami v tele s menšími rozmermi. Doteraz sme však o jeho existencii nemali žiadne dôkazy, čo sa však dnešným dňom zmenilo. Na XDA developers fóre sa totižto objavila jeho prvá  fotografia, na ktorej je zachytený spolu s Blackberry Q10.

sony-honami-mini-540x297

Podľa nej má byť novinka údajne len 109 mm vysoká a široká 57,88 mm. Pre porovnanie, Samsung Galaxy S4 mini má rozmery 124.6 x 61.3 x 8.9 mm. Podobne ako on by však Honami mini mal disponovať 4.3 palcovým displejom s rozlíšením 720 x 1280 bodov. Poháňať ho má štvorjadrový procesor Snapdragon 800, taktovaný na 2,2 GHz spolu s 2GB RAM. Vnútorná pamäť 16GB bude rozšíriteľná prostredníctvom microSD a nachádzať sa tu má aj 2400 mAh batéria. Fotoaparát má mať rozlíšenie 20,1 Mpix, optiku Sony G lens f/2.0 so senzorom s veľkosťou 1/2.3″.

Technické údaje zatiaľ nie sú potvrdené a špekuluje sa aj o použití menej výkonného procesora Snapdragon S4 Pro. Na to, či sa nakoniec dočkáme Honami mini s parametrami takmer totožnými s vlajkovou loďou si budeme musieť ešte chvíľu počkať. Nebude to však veľmi dlho. Tento má byť totižto predstavený už 4. septembra spolu s väčšou verziou Xperie Z1 (Honami).

Zdroj: androidcommunity

26.8.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+