MojAndroid

Každé mobilné zariadenie by malo byť podľa nášho názoru vybavené aspoň jednou oddychovou hrou, ktorá by nám robila spoločnosť počas daždivých alebo nudných večerov presedených doma. Jeden taký titul si dnes predstavíme. One Tap Hero je jednoduchá a zábavná skákačka pre smartfóny a tablety s operačným systémom Android, ktorá ponúka výbornú hrateľnosť, doplnenú o originálny soundtrack.

 One Tap Hero Android hry

Dej hry je veľmi jednoduchý. Zlý čarodej premenil priateľku nášho hrdinu na čokoládu (alebo niečo tomu podobné) a vašou úlohou je premeniť ju späť. Cieľom každého levelu je pozbierať hviezdy a dostať sa k čokoládovej postavičke, čím ju premeníte naspäť (pokiaľ zozbierate všetky tri hviezdy). Hra sa radí medzi platformovky, no ponúka trocha netradičné ovládanie jedným tlačidlom resp. ťuknutím obrazovky. Každá stena má malou šípkou vyznačený smer, do ktorého sa postavička ktorú ovládate otočí potom, keď do nej narazí. To isté platí aj pre ostatné prvky prostredie, ktoré sú takouto šípkou označené. Jednotlivé úrovne ukončíte dotknutím sa čokoládovej priateľky, pričom ideálne je zozbierať všetky hviezdy a peniaze.

One Tap Hero Android hry One Tap Hero Android hry One Tap Hero Android hry 3

Hra One Tap Hero celkovo ponúka 4 svety po 75 levelov, pričom prvé dva sú odomknuté a za ďalšiu dvojicu musíte zaplatiť adekvátnou sumou peňazí, zozbieraných počas hry. Tieto je možné získať aj prostredníctvom TapJoy, teda stiahnutím partnerský aplikácií. Celkovo hra pôsobí zábavne a ponúka naozaj dlhú hrateľnosť. Titul je dostupný pre zariadenia s Androidom 2.3.3 a vyšším a v Google Play si ju môžete stiahnuť zadarmo.

Verzia: 1.32
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.32
Aktuálna cena: Zdarma

Prezentačné video hry One Tap Hero

18.6.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+