MojAndroid

Pre všetkých používateľov operačného systému Android a zároveň aj príležitostných hráčov mobilných hier máme výborný tip na zábavný titul s názvom Sheep Up!, od vývojárskeho štúdia Pocket Gems Publishing. Zahrajte si farebné dobrodružstvo vo vnútri kartónovej krabici, kde sú uložené hračky spolu s odvážnou ovečkou. Pomôžte jej dostať sa na vrchol krabice a uniknúť!

Sheep Up Android hry

Hra ponúka tri úrovne, každá po 10 levelov, v ktorých je vašim cieľom pomocou akcelerometra, teda nakláňaním zariadenia doviesť ovečku do posledného piateho poschodia krabice, pričom musíte zbierať zlaté mince alebo ďalšie rôzne predmety, ktoré vám pomáhajú dosiahnuť tento cieľ. Hra ponúka možnosť zmeniť ovládanie na dotykové, no to sa nám osvedčilo ako náročnejšie riešenie. V začiatkoch je dostupná len prvá úroveň a ďalšie si musíte zakúpiť za zozbierané mince v hre. Tieto je možné zakúpiť aj za reálne peniaze a dostupná je možnosť získať ich uverejnením správy na sociálnych sieťach.

Sheep Up Android hry Sheep Up Android hry Sheep Up Android hry 2

Princíp hry Sheep Up je jednoduchý, zábavný a využitie akcelerometra mu dodáva dynamiku. Titul skvelo zabaví každého príložitostného hráča, ktorý hľadá jednoduchú oddychovku a skvelo sa hodí aj pre malé detí, nakoľko neobsahuje žiaden nevhodný obsah. Hra je v obchode Google Play dostupná zadarmo a stiahnuť si ju môžete kliknutím na nižšie uvedený widget. Sheep up je možné spustiť na zariadeniach s Androidom 2.3.3 a vyšším.

Verzia: 2
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 2
Aktuálna cena: Zdarma

17.6.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+