MojAndroid

Spoločnosť HTC plánuje vydať tento rok ešte niekoľko zariadení. Okrem už predávajúceho sa HTC One, by sa tak na trhu mali objaviť aj jeho rôzne varianty. Už v tomto mesiaci sa začne predávať nový model strednej triedy Desire 600. Nasledovať by ho mala mini verzia HTC One s kódovým označením M4 a low-endový Desire 200.

Náš tip
HTC Desire 600: Štvorjadrový procesor, BoomSound či podpora Dual SIM

HTC-Desire-600_2

HTC One mini (M4) má ponúknuť menší 4,3 palcový displej a dvojjadrový procesor s 2GB pamäte RAM. Svojim vzhľadom sa podobá práve na high-end model HTC One, z ktorého preberie aj ďalšie vlastnosti a parametre. Disponovať teda bude napríklad ultrapixelovým fotoaparátom a OS Android s nadstavbou Sense 5.x.  Zdroje naznačujú, že masová výroba tohto modelu by mala začať v júli.

Náš tip
HTC M4: Zmenšený HTC One s výbavou strednej triedy

HTC-M4

Taiwanský výrobca plánuje vydať tento rok aj konkurenta pre Galaxy Note III v podobe nového tabletofónu označovaného ako T6. Tento by mal byť vybavený 5,9 palcovým Full HD displejom a tiež výkonným procesorom Snapdragon 800, 2GB RAM, ultrapixelovým fotoaparátom a dokonca čítačkou odtlačkov prstov, či stylusom. Podobne ako HTC One mini, aj T6 má mať telo vyrobené z hliníka.

Náš tip
HTC T6: 5,9″ Full HD displej, stylus či skener odtlačkov

Spoločnosti HTC sa s novým HTC One zatiaľ darí. Od začiatku predaja dodala k operátorom a do obchodného reťazca viac ako 5 miliónov kusov. Určite za to môžu aj rôzne marketingové aktivity, do ktorých výrobca investuje nemalé finančné prostriedky. Ako ale zdroje uvádzajú, spoločnosti neprospeje odchod viacerých vysoko postavených zamestnancov, ktorý s veľkou pravdepodobnosťou ovplyvní aj spoluprácu s mobilnými operátormi.

Zdroj: DigiTimes

4.6.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+