MojAndroid

Tak ako sme už avízovali aj minulý týždeň, HTC skutočne pripravuje nový model smartfónu s väčšou uhlopriečkou displeja. Novinka nesie zatiaľ len kódové označenie T6 a dnes sa objavili jej prvé podrobnejšie špecifikácie, ktoré vás určite nenechajú chladnými. Informoval o nich známy Twitter účet @evleaks.

htct6

Nový HTC T6 má byť po dizajnovej stránke veľmi podobný HTC One. Ponúkne však väčší 5,9 palcový Full HD displej, nový a výkonnejší procesor Snapdragon 800, reproduktory BoomSound a samozrejme ultrapixelový fotoaparát s optickou stabilizáciou obrazu. Vo výbave nebude chýbať ani 2GB RAM, batéria s kapacitou 3300 mAh a slot pre micro SD. Úplnými novinkami majú byť v tomto modeli podpora stylusu, ako aj vlastný skener odtlačkov prstov, ktorý má byť umiestnený na zadnej strane. HTC T6 ma dokonca obsahovať nový Android Key Lime Pie, ktorý zatiaľ nebol oficiálne predstavený. Aj keď táto možnosť sa zdá byť vzhľadom na dátum možného uvedenia na trh len málo pravdepodobná. HTC T6 má totižto na trh prísť koncom leta alebo začiatkom jesene. Predpokladá sa, že Google predstaví nový Key Lime Pie až niekedy v októbri alebo novembri.

Zdroj: endgadget

31.5.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+