MojAndroid

HTC predstavilo nový Android smartfón Desire 600, ktorý je označovaný ako zariadenie strednej triedy. Novinka poteší prítomnosťou viacerých funkcií vlajkovej lode HTC One. Disponuje stereoreproduktormi BoomSound a operačným systémom Android 4.1.2 Jelly Bean s nadstavbou Sense 5.0. Tej nechýba live stream informácií BlinkFeed a galéria s video prezentáciou udalostí. HTC však v tlačovej správe nespomína ZOE, čo sú krátke trojsekundové útržky videa, pri ktorých sa vytvorí aj ďalších 20 fotografií.

HTC Desire 600

HTC v tomto smartfóne nepoužilo svoj nový ultrapixelový fotoaparát, namiesto neho sa ho rozhodlo osadiť klasickým 8Mpix BSI snímačom a optikou so svetelnosťou f/2.0. Predná kamera má rozlíšenie 1,6 Mpix. Desire 600 je poháňaný štvorjadrovým procesorom Snapdragon 200, ktorému sekunduje 1GB RAM. Tento nebude podávať tak vysoký výkon ako v prípade HTC One so Snapdragonom 600, pre plynulý chod a reakcie OS by mal však maximálne postačovať. Nový Desire má vnútornú pamäť s kapacitou 8GB rozšíriteľnú prostredníctvom micro SD a 1860 mAh batériu.

HTC Desire 600_2

Vo výbave nájdete ešte 4,5 palcový qHD (540 x 960 px) displej, podporu Dual SIM, Bluetooth 4.0 s aptX, Wi-Fi b/g/n, NFC a 3G dátových prenosov vo frekvenčnom pásme 900/2100MHz s rýchlosťou 7,2Mbps. Samozrejmosťou je aj možnosť lokalizácie pomocou GPS, ktoré môže byť v Európe a v Rusku doplnené o systém GLONASS.

HTC Desire 600 sa začne predávať už budúci mesiac a hoci má byť dostupný v celosvetovom merítku, najskôr sa objaví v Rusku, Ukrajine a na Blízkom východe. Cena zatiaľ ostáva neznáma.

HTC Desire 600_4 HTC Desire 600__5 HTC Desire 600_3

Zdroj: gsmarena

23.5.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+