MojAndroid

Komunikácia a konektivita

Huawei Ascend D2 ponúka všetky podporované typy prenosu. Okrem 3G dát je dostupná aj technológia Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, ktorá podporuje dual-band mód a funkcie Wi-Fi Direct, DLNA a Wi-Fi hotspot. Bluetooth v tomto zariadení nesie číselné označenie 4.0 a podporuje funkcie A2DP, LE a EDR. Pre káblové pripojenie slúži štandardizovaný microUSB slot. Čo v tomto zariadení chýba, je technológia LTE, ktorú by využili najmä zahraniční používatelia.

Huawei Ascend D2-13-25 Huawei Ascend D2-13-06

Hovory s Ascendom D2 boli priemerne kvalitné a nepostrehli sme žiadne nedostatky. Vstavaný dialer ponúka inteligentné vyhľadávanie, takže si môžete kontakty vyhľadať jednak podľa mena, ale aj podľa telefónneho čísla. Rovnako bezproblémové bolo aj písanie SMS správ. Natívna Huawei klávesnica ponúka dostatočne veľké klávesy pri položení na výšku aj na šírku. Nechýba ani predikcia slov a detaily vo forme tlačidla s emotikonmi, či množstvo znakov dostupných po jedinom stlačení tlačidla.

Prehliadanie internetu bolo na 5-palcovom FullHD displeji viac než pohodlné a vďaka vysokému výkonu bolo skrolovanie a zoomovanie stránok veľmi plynulé. Vstavaný internetový prehliadač aj predinštalovaný Google Chrome podporujú HTML5, takže si hravo poradia aj s najmodernejšími webstránkami. Prikladáme aj screenshoty.

Huawei Ascend D2-11-50 Huawei Ascend D2-12-00

Tento článok je rozdelený na niekoľko častí:

  1. časť: Obsah balenia, konštrukcia,
  2. časť: Displej, výkon a pamäť,
  3. časť: Operačný systém,
  4. časť: Multimédiá a fotoaparát,
  5. časť: Konektivita a komunikácia,
  6. časť: Batéria a finálne hodnotenie.
17.4.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+