MojAndroid

Ak ste hľadali naozaj kvalitný diktafón pre vaše Android zariadenie a náhodou ste natrafili na iRig Recorder, ktorý bol doteraz dostupný len pre iOS zariadenia, máme pre vás dobrú správu. Autori tejto aplikácia totižto svoje dielo uverejnili aj na Google Play Store, kde je táto aplikácia dostupná ododnes bezplatne. Bonusové funkcie budú dostupné po zaplatení priamo v aplikácii.

irig-main

iRig Recorder je profesionálny diktafón dostupný pre širokú verejnosť vo forme bezplatnej Android aplikácie. Viaceré zahraničné portály ho označujú za plne vybavený diktafón, ktorému nechýba žiadna zo zásadných vlastností, no aj napriek tomu autori do aplikácie vložili možnosť zakúpenia si bonusových funkcií ako napríklad softvérové vylepšenie nahrávky. Aplikácia je inak kompatibilná aj s praktickým príslušenstvom v podobe externých mikrofónov (obrázok vyššie), takže ju môžu plnohodnotne využívať aj profesionáli.

Okrem nahrávania hlasu umožňuje iRig Recorder aj základné úpravy zvukovej stopy a exprort nahrávok vo formátoch .ogg a .wav, ktoré nie sú obmedzované žiadnym limitom, len veľkosťou vašej pamäte. Jedinou nevýhodou (či výhodou?) je podpora Android zariadení vo verzii 4.0 Ice Cream Sandwich a novšie. Ak teda potrebujete dobrý diktafón a nechcete investovať do profesionálnych zariadení, stiahnite si túto aplikáciu pomocou nášho widgetu nižšie. V komentároch nám píšte, ako sa vám páči a ako sa vám s ňou pracuje.

Verzia: 1.1.3
Aktuálna cena: Zdarma
Verzia: 1.1.3
Aktuálna cena: Zdarma

16.3.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+