MojAndroid

Podľa posledných štatistík platformy AppBrain, obchod s aplikáciami Google Play obsahuje viac než 650-tisíc aplikácií a hier. V dnešnej dobe je preto veľmi zložité prísť s novým titulom, ktorý by ponúkol aspoň čiastočne odlišný herný princíp a hratelnosť. V Google Play sa však objavila novinka s názvom Astro Shark, od vývojárskeho štúdia Unit 9.

Astro Shark android hra

Príbeh hry je nezvyčajný najmä výberom hlavných postáv. Ocitáte sa v úlohe zamilovaného žraloka, ktorý sa vydal na strastiplnú cestu vesmírom aby zachránil svoju lásku, ruského vesmírneho psa Laiku. Romantické nie ? Na svojej ceste využíva okolité planéty na zvýšenie rýchlosti a aby sa vyhol raketám, ktoré sa ho snažia zničiť. Skóre získavate za dosiahnutie rôznych cieľov a za akrobatické kúsky na planétach. Vďaka tomu, že hra vás neustále núti aby ste zvládli rôzne herné mechaniky a únikové manévre, stáva sa veľmi návykovou záležitosťou.

Astro Shark android hra Astro Shark android hra

AstroShark je naozaj zaujímavá fyzická hra s novým herným princípom. Ponúka bohaté grafické spracovanie a postará sa o niekoľko hodinovú zábavu každého príležitostného hráča na zariadeniach so systémom Android. Počas hrania sa zobrazujú filmové sekvencie, ktoré postupne rozvíjajú dej. Ak vás teda zaujíma, či sa žralok nakoniec dostane k svojej Laike, nižšie nájdete odkaz na obchod Google Play, kde si môžete hru zakúpiť za 79 centov. Nezabudnite si pozrieť trailer.

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+