MojAndroid

Asus v pondelok informoval o dostupnosti aktualizácie na novší Android pre tablet Transformer Pad TF300 v USA. Zdá sa však, že táto dorazila už aj na Slovensko a do Českej republiky, kde používatelia hlásia dostupnosť updatu už aj na svojich zariadeniach. Prekvapením je, že ide o verziu 4.2.1 Jelly Bean. Asus v tlačovej správe totižto informoval o update, ktorý by navýšil verziu Androidu na 4.2.2 Jelly Bean. Či spoločnosť následne uvoľní aj aktualizáciu s touto verziou zatiaľ nevieme povedať.

Asus Transfomer Pad TF300 aktualizácia 3

Nový firmware je dostupný v podobe OTA aktualizácie a prináša najmä podporu pre používateľské kontá a vylepšenie výkonu, stability či bezpečnosti. Používateľské prostredie teraz viac pripomína tablety Nexus. Ovládacie tlačidlá sú umiestnené v strede spodnej lišty a notifikácie spolu s panelom rýchlych nastavení sa presunuli navrch. Podobne ako v Nexuse 10, tak aj tu sa nachádza spodný panel rýchleho prístupu, ktorý vám uľahčí spúšťanie obľúbených aplikácií či hier. V tablete nájdete po aktualizácii aj novú aplikáciu fotoaparátu, ktorej však chýba funkcia PhotoSphere pre vytváranie 360-stupňových panorám.

Asus Transfomer Pad TF300 aktualizácia 2 Asus Transfomer Pad TF300 aktualizácia 1

Ak ste svoj update už tiež dostali, dajte nám v komentároch vedieť ako ste s ním spokojní a či ste postrehli ďalšie zmeny.

Za tip na článok a screenshoty ďakujeme nášmu čitateľovi Milanovi.

Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Nenašlo sa žiadne zariadenie. Skúste zmeniť vyhľadávaný výraz.
8.3.2013

Pravidlá diskusie

Portál MojAndroid.sk si vyhradzuje právo zmazať neslušné, rasistické a vulgárne príspevky, ako aj osobné útoky na redakciu, či diskutérov v komentároch pod článkom bez ďalšieho upozornenia. V prípade uverejňovania odkazov na externé stránky, je komentár automaticky preposlaný do redakcie na schválenie.

+