Xiaomi Mi Mix 2 získava MIUI 12 celosvetovo

Xiaomi Mi Mix 2 bol predstavený na jeseň roku 2017 ako prémiová vlajková loď. Prémiová z toho dôvodu, že séria Mi Mix mala vždy vyzerať a pôsobiť lepšie, než rad vlajkových lodí Mi. Táto rada sa okrem prémiových špecifikácií a materiálov (existoval aj celo keramický model) pýšila aj displejom, ktorý mal po okrajoch tak tenké rámiky ako dnešné vlajkové modely.

To všetko bez diery na fotoaparát alebo bez výrezu. Kde teda bol fotoaparát? V hrubom spodnom rámčeku, konkrétne v pravej dolnej časti. Ak ste si chceli urobiť selfie, aplikácia fotoaparátu vám povedala, aby ste telefón otočili “hore nohami”. Celkom chytré riešenie, čo poviete?

Za takto tenké okraje sa tento telefón nemusí hanbiť ani dnes

Xiaomi Mi Mix 2 získava MIUI 12

Xiaomi Mi Mix 2 vyšiel s MIUI 9 a teraz sa dočká svojej tretej väčšej aktualizácie. Čo však majiteľov zrejme zarazí, je absencia Androidu 10, píše Notebookcheck. Doteraz s aktualizáciami MIUI prišla aj nová verzia Androidu a telefón tak získal dve systémové aktualizácie. V roku 2017 vyšiel s Androidom Nougat (7.0), v roku 2018 sa dočkal Androidu Oreo (8.0) a v roku 2019 zas Android Pie (9.0).

Smartfón získava MIUI 12 vo verzii V12.0.1.0.PDECNXM pre Čínu alebo V12.0.1.0.PDEMIXM pre zvyšok sveta. Čína už dostáva aktualizáciu pre spomínaný model už od septembra, takže v týchto dňoch prichádza na rad zvyšok sveta. Aktualizácia je vo fáze Stable Beta, teda stabilná beta verzia, spomína GizmoChina.

Mimochodom, toto je pravdepodobne posledná väčšia aktualizácia pre Mi Mix 2. Jeho životný cyklus pomaly doznieva.

Čo prináša MIUI 12?

MIUI 12 prináša vylepšený Always On Displej (viac typov, drobné úpravy prvkov na obrazovke), grafické zmeny prvkov prostredia (pozmenený Ovládací panel spínačov v notifikačnej lište, zmeny v Nastaveniach), nové tóny a mnoho ďalšieho.

Náš tip
MIUI 13: Ktoré telefóny dostanú aktualizáciu a aké budú novinky?
Android Aktualizácie
Chceš získať najnovšie info o aktualizácii pre tvoj Android? Zadaj názov zariadenia a zadarmo ti pošleme nový článok priamo na email.
Disqus Comments Loading...