Xiaomi Mi Band 4C: Lacnejšia verzia smart náramku Mi Band 5 oficiálne

Smart náramky Mi Band spoločnosti Xiaomi si získali vďaka svojej cene obľubu aj na našom trhu. Tohtoročná generácia Xiaomi Mi Band 5 priniesla väčší displej, magnetické nabíjanie alebo NFC čip aj mimo čínsky trh. Zároveň sa ale mierne zvýšila aj cena a práve preto podľa portálu AndroidAuthority prináša výrobca lacnejší model Xiaomi Mi Band 4C.

Vodotesnosť a veľká výdrž batérie

Nový náramok uviedla čínska spoločnosť na trh v Malajzii, ale ide o medzinárodnú verziu, takže si v ňom môžete nastaviť ako predvolený jazyk aj angličtinu. Pre zobrazenie informácii využíva 1,08-palcový plochý TFT displej s rozlíšením 220 x 108 pixelov. Svietivosť displeja je 200 nitov. Telo je plastové, váži 13 gramov a má vodotesnosť 5 ATM. To znamená, že je náramok vhodný aj pre povrchové plávanie. Paradoxne ale plávanie chýba medzi piatimi športovými režimami, ktoré dokáže náramok monitorovať.

Sú nimi beh, klasické cvičenie, bicyklovanie, bežecký pas a rýchla chôdza. Náramok meria aj kroky, kvalitu spánku a tep srdca. Samozrejmosťou sú notifikácie zo smartfónu ako je upozornenie na prichádzajúci hovory alebo sms správy. Cez náramok môžete vzdialene ovládať aj hudbu v smartfóne. Batéria s kapacitou 130 mAh sa nabije cez USB-C konektor za zhruba 2 hodiny. Mala by poskytnúť výdrž až na 14 dní bežnej prevádzky. Silikónový remienok náramku môže mať buď čiernu alebo červenú farbu.

Cena Xiaomi Mi Band 4C na malajzijskom trhu je v prepočte 20 eur. Aj v tejto cenovej hladine je prítomná silná konkurencia. Príkladmi sú Samsung Galaxy FIT e, Niceboy X-Fit ACTIVE či Honor Band 5. O týchto, ale aj ďalších smart náramkoch si viac môžete prečítať v našom výbere smart náramkov s cenou do 50€.

Náš tip
Dve neexistujúce osoby a jedna spoločná adresa: Slovákov okráda sieť falošných e-shopov
Disqus Comments Loading...